Prietenul meu CLIENTUL vine la Evenimentul Anului in E-Commerce pe 5 noiembrie

Pe 5 Noiembrie 2013, la Conferintele Nationale de E-Commerce, voi vorbi despre prietenul meu, Clientul, dar mai mult despre prietenii vostri, Clientii magazinelor online.

Seria prezentarilor care imbina elemente de usability cu marketing si ceva persuasiune aplicata in ecommerce incepe din vara lui 2012 cu  “Feng Shui pentru site-ul tau. Maximizeaza-ti conversiile!” unde spre incheiere vorbeam de punctul 9 din bagua map, acel user centrat in mijlocul aranjamentului meu. In 2013, in ianuarie mai exact am fost prezent la Budapesta cu o prezentare despre optimizarea procesului de comanda, “Checkout Optimization“, unde la final am evidentiat importanta paginii de thank you si al dialogului pe care ar trebui sa-l aveti dupa acel multumesc pentru comanda facuta. Am rafinat prezentarea si am introdus mult mai multe slide-uri pentru Scoala de Vara din acest an, apoi am tinut aceeasi prezentare la Cluj acum 2 saptamani de zile. Datorita cererilor voastre si pentru ca am promis, voi continua subiectul in prezentarea de pe 5 noiembrie, cu elemente tehnice dedicate acelui dialog cu clientul.

cover-prietenul-meu-clientul

Prietenul meu, CLIENTUL” este o prezentare scurta (20 de minute) despre customer retention, despre dialogul pe care ar trebui sa-l purtati cu cei pe care ii aveti deja in baza de date de clienti, cu cei cu care in timp veti deveni prieteni. Am sa va arat de ce ar trebui sa va orientati parte din efortul de marketing catre doar 1% din clientii vostri si am sa va dau o singura idee despre ce ar putea reprezenta o tehnica de comunicare cu clientul prin email/sms. Promit ca voi dezvolta tema mai mult in cadrul unui workshop daca voi avea ocazia. Deocamdata vreau sa va starnesc interesul spre fidelizarea clientilor pentru ca veti avea de castigat foarte mult cheltuind putin in raport cu beneficiul pe care il veti obtine. Ne vedem deci la Conferintele Nationale de E-Commerce din 5 noiembrie unde vom discuta despre prietenii nostri, CLIENTII.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.