Magazine participante la Black Friday: +ITArena.ro, +Shop.Jolidon.ro, +Maguay.ro, +Arasca.ro

  1. ITArena.ro– un magazin online de IT&C va oferi de Black Friday reduceri de pana la 50% incepand cu ora 05:59
     
  2. Shop.Jolidon.ro – magazin online deja cunoscut de doamnele online-ului nostru, imi trimite email si imi spune ca participa si el la Black Friday – “vom avea reduceri la toate produsele din magazinul online, www.shop.jolidon.ro: atat la lenjerie intima basic, cat si la toate articolele din colectiile de moda si costume de baie. Promotia va fi valabila de vineri, 23 noiembrie, pana duminica, 25 noiembrie (inclusiv).”
     
  3. Maguay.ro intra si el in hora de Black Friday – ” Pe 23 noiembrie, incepand cu ora 00.00, Maguay te invita sa profiti de reduceri de pret de pana la 50% la solutii IT: laptopurile MyWay, sisteme desktop Maguay, monitoare si altele. Preturile promotionale se aplica doar comenzilor plasate pe 23 noiembrie, in intervalul 00.00-23.59. Mecanismul este simplu: pe site-ul http://www.maguay.ro/black-friday/ va fi afisata oferta noastra si pentru a plasa comanda,  consumatorii ne pot contact la 021 210-3809 sau la sales@maguay.ro. In showroom-ul Maguay din Bucuresti, Strada Bratului, Nr.23, Sector 2, clientii vor putea vedea direct sistemele din oferta si vor putea discuta cu specialistii nostri.”
     
  4. Arasca.ro, boutique online pentru modele unicat create de designerii romani, vine in intampinarea clientelor sale, oferind discounturi generoase de pană la 40% pentru genti si posete. Ne dorim ca in garderoba doamnelor si domnisoarelor să se regăsească produse de calitate, create de artizani care lucrează cu migală si suflet. Acum, inainte de sărbatori e momentul perfect pentru a accesoriza orice rochie eleganta cu o posetă nouă si de aceea, ne-am pregătit cu mai mult de 30 de modele diferite la preturi discountate. Oferta este valabilă in cursul zilei de vineri, 23 noiembrie incepand cu ora 9:00, in limita stocului disponibil.

One thought on “Magazine participante la Black Friday: +ITArena.ro, +Shop.Jolidon.ro, +Maguay.ro, +Arasca.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.