Scoala de Vara GPeC 2012 – de ce trebuie sa participi?

LATER UPDATE: Mai am o surpriza pentru voi, e vorba de acel studiu de caz rezultat in urma acordarii a 2 luni de consultanta gratuita. Sper sa va placa ce vom prezenta la Scoala de Vara. Si tot atunci voi mai face un anunt destul de important, nu spun ce..

 

Daca vrei sa vinzi mai mult si mai bine, daca vrei sa de diferentiezi de concurenta, atunci ar fi bine sa citesti motivele pentru care ar trebui sa participi la Scoala de Vara GPeC 2012 aici: 5 – 10 septembrie: Scoala de Vara

Pe langa motivele pe care organizatorii le-au publicat pe site-ul Galei, am sa punctez si eu cateva  mai jos:

  • Vei cunoaste oamenii din spatele unor magazine online care ca si tine sunt dornici sa impartaseasca din experienta lor si vor sa cunoasca experiente in ecommerce, vor sa afle de la tine ce intrebari ai pentru traineri si pentru colegii din online. Vei intra intra intr-o comunitate dedicata cresterii experientei profesionale in domeniul comertului electronic.
  • Vei putea sa-mi adresezi intrebari in sesiunea de dupa-amiaza dedicata intalnirilor tête à tête si vom aborda impreuna micile probleme pe care site-ul tau le are, sau nu, si vreme de 30 de minute vom putea dezbate aproape orice tema de ecommerce doresti. Bazandu-ma pe experienta placuta avuta la sesiunea de intalniri 1-la-1 din cadrul Conferintelor Nationale de eCommerce 2012 pot sa va spun ca acest tip de intalniri au fost foarte profitabile pentru cei cu am avut onoare sa stau de vorba, si ca atunci am avut un program de mini-consultanta foarte strans. Ma astept ca si acum, la Scoala de Vara sa am o agenda foarte bine conturata, poate chiar incepand de acum.. vedeti mai jos in PS.
  • Vei invata din experienta mea de consultant pe usability si optimizarea conversiilor participand la modulul de training de 1 ora si 1/2, pe care sper organizatorii sa il puna ultimul in ziua respectiva, sa ma pot intinde cu voi la vorba si peste timpul alocat. In prezentarea mea voi aborda nu doar chestiuni tehnice, care tin de cum e construit un site de ecommerce, dar si chestiuni ce tin de marketing online sau de customer journey. Promit 1 ora si jumatate de dezbatere incarcata la maxim de comert electronic, care daca va fi presarata cu intrebarile voastre concrete va fi si mai utila pentru voi. Sper sa am un public foarte activ, si care sa puna mii de intrebari (glumesc, sa nu se sperie Andrei, probabil nu vor fi mii.. ci doar 30-50 de intrebari 🙂 )
  • Impreuna cu Andrei vom incerca sa descoperim cu voi alaturi un customer journey ideal si vom decide ce putem sa facem mai bine din punct de vedere al marketingului si al comunicarilor noastre cu clientii. Veti fi surprinsi sa constatati ca funnelul de checkout, de vanzare nu este asa de simplu precum pare. Imi doresc si aici o mica dezbatere, cu intrebari concrete si sper sa pot raspunde impreuna cu Andrei la toate ideile si sugestiile ce vor veni din sala, in mod sigur, pe parcursul orelor alocate acestui modul. Eu unul voi avea intrebari pentru voi chiar daca voi veti fi mai timizi.. eu vreau sa invat de la voi, si sunt sigur ca si voi veti invata de la noi la fel de mult.
  • Apoi in fiecare seara veti cunoaste latura mea personala si mai putin tehnica.. poate jucam o mima, vezi un video pe facebook-ul galei, sau alt joc. M-am distrat asa de bine seara cu colegii din ecommerce si sunt sigur ca si cu voi va fi la fel de bine. Ne vom cunoaste mai bine, vom face inca un pas inainte spre o comunitate mai inchegata. Apoi impreuna vom putea comunica mai bine dupa aceea si vom folosi experienta de la Scoala de Vara pentru a colabora mai eficient in relatiile noastre profesionale de-a lungul anilor. Eu unul cred in puterea fiecaruia din noi de a schimba ceva in bine. Si asta ma astept sa descopar in fiecare din voi! Puterea voastra de muta muntii din loc si de a creste industria de ecommerce!

So, daca v-am convins sau nu sa veniti alaturi de mine la Scoala de Vara GPeC vom vedea atunci, pe 5 septembrie. Nu uitati insa ca azi e ultima zi cand aveti reduceri la inscrierea timpurie (mai ieftin cu 200 de lei) pe pagina dedicata gazduita de organizatori.

Ne vedem la Scoala! Ne vedem la Munte!

PS. Asa cum promiteam mai sus, legat de intalnirile 1-la-1 din sesiunile de dupa-amiaza, ii rog pe cei care s-au inscris deja, sau pe cei care sunt pe cale sa o faca, sa isi rezerve cele 30 de minute mai jos, prin comentarii. In fiecare zi vor fi 2 ore, cate 30 de minute, vreme de 3-4 zile (poate in ultima zi nu vom face sesiunile 1-la-1), deci sunt disponibile 12 sloturi, 12 pozitii de intalniri 1 la 1. Specificati ziua si slotul (ex: ziua 1-3, slot 1-4). Sigur ca si alte comentarii sunt binevenite. 🙂

2 thoughts on “Scoala de Vara GPeC 2012 – de ce trebuie sa participi?

  1. Buna Liviu,
    daca se mai poate – vreau sa rezerv si eu 30 de minute din timpul tau pentru unele sfaturi, in a 2-a zi, slot 2.
    Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.