Workshop Google Analytics – Conferintele Nationale de E-Commerce, 8 – 9 mai 2012

Workshop Google Analytics - Conferintele Nationale de E-Commerce, 8 - 9 mai 2012

Prin acest post as vrea sa multumesc celor aproape 60 de participanti la workshop-ul de analytics pe care l-am tinut in data de 9 mai 2012, in cadrul Conferintelor Nationale de E-Commerce, powered by GPeC. Le multumesc pentru participare, pentru faptul ca au rezistat in sala cand era zi de mare meci in Bucuresti, ca au gasit cu cale sa-mi acorde mie 1 ora si jumatate din viata lor in loc sa isi fi vazut de afacerile proprii.

Workshop Google Analytics - Conferintele Nationale de E-Commerce, 8 - 9 mai 2012

Eu m-am simtit bine, am incercat sa raspund la toate intrebarile, si daca au ramas intrebari nepuse in sala ii rog pe participanti sa trimita email sau sa puna aici comentarii, pentru ca mai apoi sa le si raspund. Sper sa fi primit toti prezentarea mea de la organizatori, sau daca mi-ati cerut-o pe email atunci sigur am trimis-o.

Am uploadat cele mai importante slide-uri pe slideshare si va invit sa le vizionati, in caz ca nu ati ajuns la eveniment. Am decis sa nu uploadez intreaga prezentare din mai multe motive, unul din ele fiind faptul ca as vrea sa ii respect pe cei care au fost in sala si au dat bani sa ma vada. Pentru ei voi trimite prin email prezentarea in format integral, la cerere.

Astept deci intrebarile voastre, nepuse inca si pe cele care au aparut intre timp ca urmare a prezentarii mele.

One thought on “Workshop Google Analytics – Conferintele Nationale de E-Commerce, 8 – 9 mai 2012

  1. Eu simt nevoia sa iti multumesc pentru ca ai oferit din timpul tau pentru a participa si pentru a scrie acest blog,felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.