8 consultatii gratuite in cadrul E-Commerce Zone – CNEC 2012, by GPeC

Later Update: cineva m-a tras de maneca.. sunt doar 8 pozitii a cate 30 de minute, pentru ca sunt doar 4 ore la dispozitie (eu socotisem vreo 6 ore.. nu stiu de ce?!? :()

Pentru cei doritori sa afle secretele ecommerce-ului, Miercuri 9 mai, de la ora 15:30 la 19:30 conform organizatorilor Conferintelor Nationale de E-Commerce 2012 (CNEC), si care nu sunt pasionati de sportul cu balonul rotund, voi fi la o masa unde voi avea timp sa stau de vorba cu 8 reprezentanti ai magazinelor online (cate 30 de minute fiecare).

Miercuri de la ora 15:30 va astept la E-Commerce Zone sa raspund intrebarilor voastre despre usability & conversion rate optimization, e-commerce, marketing online, ppc, analytics, si orice altceva vreti voi. Ca sa fim mai eficienti, am sa va rog sa puneti ce slot orar doriti de la ora 15.30 la 16.00, apoi de la 16.00 la 16.30, si tot asa, astfel incat sa avem am o agenda ok a acestor intalniri 1 la 1.

Nu e obligatoriu sa va anuntati inca de pe acum dorinta de a veni la masa mea si de a discuta, dar daca sunt doritori care vor sa site clar de la ce ora stau de vorba cu mine (pe mine ma ajuta o planificare) ii rog sa o faca.

Care sunt cei 8 pasionati de ecommerce care vor sa stea de vorba cu mine Miercuri de la 15:30?

 

13 thoughts on “8 consultatii gratuite in cadrul E-Commerce Zone – CNEC 2012, by GPeC

  1. Buna ziua,
    Ar fi foarte interesanta o discutie directa, mai ales ca intentionam sa va cunosc. As vrea sa discutam, daca imi puteti acorda jumatatea de ora promisa aici 🙂

  2. Buna ziua.
    As dori sa particip si eu la o discutie cu dvs. daca mai aveti locuri libere.Putem stabili pentru ora 18.00?Pentru workshop-ul de miercuri mai sunt locuri libere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.