5 invitatii gratuite la Conferintele Nationale de E-Commerce, powered by GPeC

LATER UPDATE2: Am prelungit termenul pentru cele 5 intrebari pana azi, 03 mai 2012, la ora 14:59:59 trecute fix!

Buna dimineata,

Sper sa va fi intors intregi si sanatosi de pe unde ati fost in mica voastra vacanta de 1 Mai (unii au lucrat si ieri.. 🙁 ) si sper sa aveti idei, intrebari, propuneri si sugestii pentru mine.

Am nevoie de ajutorul vostru sa-mi construiesc workshop-ul de Analytics din ziua 2 a Conferintelor Nationale de E-Commerce, 8-9 mai 2012, am nevoie de la voi de cel putin 5 puncte pe care sa le ating in prezentarea mea.

Cu ajutorul organizatorilor (carora le multumesc pentru sprijin) voi da 5 invitatii gratuite la Conferintele Nationale de E-Commerce, powered by GPeC, invitatii pentru ambele zile (si ziua conferintei si ziua cu workshop-uri) celor mai interesante 5 intrebari / comentarii / sugestii / propuneri de puncte, de situatii concrete, de lucruri pe care doriti sa le aflati de la mine in cadrul workshop-ului dedicat Analytics-ului.

So, cele mai interesante 5 intrebari despre Analytics vor capata 5 invitatii GRATUITE la ambele zile de la Conferintele Nationale de E-Commerce, powered by GPeC.

Shoot! Astept intrebarile voastre!

"In timpul trainingului tau despre Analytics as vrea sa aflu despre …"
"Despre Analytics intotdeauna mi-am dorit sa aflu…"
"Ce ma framanta si nu am aflat pana acum despre aplicatiile de Analytics sunt…"
"Ce bine ca ne lasi sa intrebam, eu as vrea sa stiu despre Google Analytics…"
"Uau, nici nu am stiut de workshop-ul acesta! Pe mine ma intereseaza sa stiu despre…"

LATER UPDATE: Termenul pentru aceste 5 intrebari expira diseara la orele 23:59:59 punct!

16 thoughts on “5 invitatii gratuite la Conferintele Nationale de E-Commerce, powered by GPeC

 1. Buna ziua,

  Cred ca un subiect interesant ar fi monitorizarea performantei unei campanii din Google Analytics.

 2. Salut, mi-ar placea sa pot aprofunda in cadrul workshopului subiectul nou lansatelor social reports dar si unul mai specific magazinelor cu dubla prezenta (online si fizica): cum putem masura vizitatorii care se documenteaza pe website dar vin si fac achizitia in magazin.

 3. Referitor la Regex and Google Analytics – In practica te intalnesti frecvent cu folosirea acestora? Sunt destul de dificil de retinut. Cum se pot invata in vederea sustinerii examenului de certificare?
  Multumesc

 4. Buna!
  Pe mine ma intereseaza sa stiu cat mai multe despre social media dashboard din Google Analytics, mai precis cat mai multe informatii despre impactul retelelor sociale asupra conversions, transactions si revenue. Despre Analytics intotdeauna mi-am dorit sa stiu Per Visit Value metric.
  Multumesc.

 5. Bună Liviu,

  Cum afli rata de conversie pentru un magazin care nu vinde online (doar prezintă produsele online, dar, pentru a le cumpăra, trebuie să suni sau să te prezinți fizic în magazin)?
  Mulțumesc,
  Sara

 6. M-ar interesa o discutie detaliata despre bounce rate, care este pragul critic, ce masuri sunt necesare daca nivelul sau se mentine peste media permisa o perioada mai indelungata?
  De asemenea as vrea sa stiu ce raport este optim pentru sursele de trafic, direct, motoare de cautare, referrali si ce importanta/relevanta au fiecare?

 7. Ar fi foarte interesant de aflat mai multe despre Multi Channel Attribution (first channel, last channel, participation channel). In contextul in care se fac campanii pe SEM, Social Media, Email Marketing, in multe cazuri se suprapun. Cum decidem care canal e mai profitabil?

  Iar pe partea tehnica, cred ca ar fi interesant ca si tips&tricks, monitorizarea paginilor 404 in Google Analytics.

 8. Imi doresc sa aflu:
  1. Noi metode de idetificare a surselor de trafic “convertibil”.
  2. Exemple si metode utile de utilizare a filtrelor avansate in google analytics.
  3. Daca exista metode de tracking pentru comenzile telefonice.

 9. @buza ioana: conform unor schimbari facute de google utilizatorilor care sunt logati in contul google in timp ce efectueaza o cautare nu li se mai afiseaza termenul cautat. nu sunt doar anumite pagini acelea, poate fi orice pagina din website-ul tau

 10. Castigatorii celor 5 invitatii sunt:

  Dani Matei
  Bogdanelu
  Andra Simion
  Alin Marginean
  Laura Mihailescu

  Am sa va trimit mailuri, cum sa il contactati pe Andrei RADU, organizatorul GPeC sa intrati in posesia invitatiilor voastre.

  Multumesc pentru intrebari.

 11. Multumesc pentru invitatie! Sunt nerabdator sa te ascult in cadrul workshop-ului de miercuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.