Magazine online de vanzare – cadouri, fashion

Am doua magazine online care vor sa-si schimbe proprietarul. Unul dintre proprietari vrea sa schimbe profilul si sa deschida alt business, probabil tot online, iar al doilea are un angajament la o companie tot din industria online care nu-i mai permite sa se ocupe de magazin.

Pe scurt, iata niste date, iar pentru detalii suplimentare astept mailuri de la voi:

 1. Cadouri – un mic magazin online, cu aproximativ 9.000 de vizite pe luna, 60% din search, cifra de afaceri de aproximativ 30.000 de euro pe an. Profitul e bun raportat la cifra de afaceri. Se vinde afacerea la cheie, inclusiv stocul de marfa, site-ul, baza de date, aplicatia de ecommerce etc. Exista aici un brand bun, marca inregistrata si un know-how foarte ok, e pozitionat bine pe cuvantul cel mai cautat de pe nisa.
 2. Fashion – un magazin online ceva mai mare, nisat pe o ramura din fashion, 21.000 – 22.000 de vizite pe luna, 61% din search, cifra de afaceri de aproximativ 30.000 de lei pe luna. Profitul e ok, la jumatate din adaos, care e confortabil. Se vinde doar site-ul, baza de date, mai putin business-ul in sine. Proprietarul este doritor sa probeze noului detinator pe o perioada de un an de zile profitabilitatea, printr-un sistem de afiliere/comisionare (puneti voi produsele pe site-ul lui si el castiga un comision la fiecare tranzactie reusita). Brandul este ok, si bine pozitionat in cautari pe cuvinte cheie importante.

Asadar, astept ca de obicei intrebarile voastre pe mail, sau pe telefon, sa discutam despre oprtunitatile de mai sus. Succes!

No tags for this post.

Related posts

19 thoughts on “Magazine online de vanzare – cadouri, fashion

 1. Buna Liviu,
  In legatura cu site-ul de cadouri, ai putea sa-mi spui cat la suta din cifra de afaceri reprezinta profitul?
  Deasemenea m-ar interesa ce orizont de timp si-a propus proprietarul pentru vanzare.
  Multumesc,
  Florin

 2. salut Liviu. Pe langa intrebarile de mai sus, m-ar interesa si de cand sunt deschise magazinele, si evident ce pret se cere pe ele, si modalitatea de plata.(timp, transe, cash, etc.). Astept raspuns pe mail. Multumesc.

 3. Buna. M-ar interesa magazinul online de cadouri.Va rog sa-mi trimiteti pe mail mai multe detalii referitor la acest magazin.Multumesc

 4. Salut,
  As vrea si eu sa vand magazinulmeu Online cu domeniu .ro cu tot? Este SEO optimizat, la cheie, cu sistem automat de facturare fiscala. Etc.. Unde recomandati sa-l postezi? Il vand ca plec din romania

 5. Buna Levi

  Ai vandut magazinul? Sunt interesata sa cumpar un magazin online la cheie. Multumesc anticipat.

  Adriana

 6. Bună!

  Am un site fashion de vânzare. Site-ul este foarte bine pus la punct și optimizat.

  Are peste 3.000 de produse disponibile în sistemul dropshipment (abonament plătit la firme din străinătate cu care colaborăm excelent).

  Actualizarea bazei de date cu produse se face automat prin intermediul unui script dezvoltat special pentru acest site.

  Fiecare produs are o descriere detaliată, cel puțin o poză.

  Site-ul are sistem de abonare la newsletter și pagină de Facebook cu 1.491 de aprecieri.

  Îl vând cu tot cu firmă. Firma este înființată în 2013, nu are nicio datorie la stat, toate dările sunt plătite la zi.

  Îl vând pentru că nu am timp să mă ocup de el, însă aș vrea ca cineva să beneficieze de toată munca pe care am depus-o la crearea site-ului.

  Tot ce trebuie să facă noul proprietar este să se ocupe de promovare.

  Pentru detalii vă rog să mă contactați la adresa l_lefter at yahoo punct com

 7. Buna ziua,

  Detin un magazin online cu produse bio pentru toata familia, produse si accesorii pentru copii si bebelusi.
  Magazinul este lansat acum 2 ani. Are momentan in jur de 5000 de produse, magazinul inregistreaza comenzi.Il vand deoarece nu mai am timp sa ma ocup de el. Viitorul proprietar trebuie doar sa se ocupe de promovarea sa.
  Pentru orice detalii va stau la dispozitie la nr 0760332244 sau pe mail crisu_marius2002@yahoo.com

 8. Buna ziua!
  Sunt interesata sa vand magazin on-line pe platforma PrestaShop, cu domeniu .ro, cu 600 abonati la newsletter, 200 like-uri reale pe facebook, cu activitate de doi ani. Este populat cu produse naturale, certificate eco sau bio: detergenti, cosmetica, obiecte de igiena, cadouri, alimente…in total aprox. 1000 produse.
  Relatii suplimentare la tel: 0743947093 sau, pe mail.
  Succesc in tot ce faceti!
  Mioara

 9. Buna ziua,

  mai sunt ofertele deschise pentru magazine online?

  Ma intereseaza si pe mine …

  Multumesc anticipat

 10. Buna ziua, si eu vreau sa vand o florarie online, de 7 ani pe piata de e-commerce, foarte bine indexata la Google, domeniu extrem de atragator. Ofer si know how, recuzita, portofoliu de clienti corporate si persoane fizice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.