Neuromarketing & Usability at GPeC 2011

Aceasta este a doua prezentare pe care din pacate nu am apucat sa v-o arat in cadrul Galei de anul acesta. Asa ca la sugestia lui Florinel Chis de la Magendoo (eu ii povesteam ca voi publica prezentarea pe blog, pe slideshare, el a venit cu ideea de transmisie live) am mers ieri cu Andrei la sediul LTV.ro (cea mai tare echipa ever, thx) si am facut un experiment mic de neuromarketing live.

Nu stiu cati dintre voi ati apucat sa vizionati ieri in direct prezentarea noastra, insa mai jos aveti inregistrarea acesteia.

Mai jos v-am pus si prezentarea pe care trebuia sa v-o arat la Gala, gazduita de slideshare. Filmele selectate de noi pentru vizionare publica se vad mai bine pe acest format (pe slideshare) sau, daca vreti le puteti cauta pe youtube si viziona pe fiecare individual. Dati un search dupa Neuromarketing & Usability at GPeC 2011 si le veti gasi foarte usor.

One thought on “Neuromarketing & Usability at GPeC 2011

 1. Buna ziua domnule Liviu,

  Este bine ca vorbiti de GPeC si de magazine de incredere, insa am impresia ca atestarile se face degeaba si pe relatii de prietenie.

  Am cumparat joi un incalzitor electric de pe un site care afiseaza cu mare mandrie logo-ul de la GPeC (http://campinggrill.ro). Dupa un test mi-am dat seama ca nu corespunde cu cerintele mele, motiv pentru care am vrut sa-l returnez inapoi vineri si a fost refuzata.

  Am contactat firma corespunzatoare, am contactat GPeC si nu se intampla nimic decat un refuz.
  Am depus o plangere la OPC si impreuna cu avocatii o sa ma intorc improtriva unei firme neseriose care detine site-ul http://www.campinggrill.ro – 360 Multi-Solutions SRL .

  Este rusinos faptul ca Academie de eCommerce ofera atestari unor site-uri care nu fac nimic altceva decat inselatorie pe internet.

  Corina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.