Cyber Monday in Romania – 28 noiembrie sau 19 decembrie?

Acum ca Black Friday a trecut, si avem niste cifre impresionante (Black Friday, ora 18) cum se vor pregati magazinele online romanesti pentru Cyber Monday?

La noi in .ro, am observat ca cea mai buna zi de vanzari in online se inregistreaza in jurul datei de 15 decembrie.. Va fi la fel si in acest an? Voi ce spuneti? Ati incercat sa identificati de-a lungul timpului aceasta zi? Va pregatiti in mod special pentru aceasta zi de luni?

Anul acesta, cyber monday-ul romanesc ar putea pica pe data de 12 decembrie sau mai curand pe 19 decembrie. Astept de la voi cifre si rezultate, mai ales ca presa a inceput sa ne iubeasca si sa publice informatii despre online.. Nu se mai intampla ca acum cativa ani cand presa publica numai vesti negative despre ecommerce-ul romanesc. Cel putin Black Friday a fost bine acoperit de presa (gratie emag-ului si cifrelor sale).

Va provoc sa va pregatiti pentru aceasta data si sa ma tineti si pe mine la curent. Un Cyber Monday cu cifre astronomice va doresc!

Articole mai vechi despre Cyber Monday

 1. Scurte/Quickies 24.0 – ePayment: Cyber Monday.ro, nu prea… si WebShop ORANGE: lichidari de stocuri si nu prea
  Miercuri, Decembrie 17th, 2008

 2. Romanian Cyber Monday – 15 decembrie 2008 – mai putin de 10% crestere?
  Marți, Decembrie 16th, 2008

 3. Cyber Monday-ul romanesc, 15 decembrie 2008: au mai ramas 30 de zile
  Sâmbătă, Noiembrie 15th, 2008

 4. 1.1 mil euro intr-o zi, 2682 de comenzi, 66.000 de vizitatori – ziua eMAG, 6 ani de la nasterea primului magazin online romanesc
  Marți, Decembrie 18th, 2007

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.