Ne intalnim la TeCOMM – 100% ecommerce, Cluj-Napoca 13 octombrie

Saptamana care vine, mai exact pe data de 13 octombrie 2011, orele 11:05 voi fi in sala la TeCOMM – ecommerce 100%, organizat in Cluj Napoca de Libero Events. Evenimentul se desfasoara pe durata a doua zile, eu voi vorbi numai in prima, si aici veti gasi programul conferintei.

La cererea organizatorilor am sa va vorbesc despre Conversii, despre cum le masurati si ce importanta au ele in businessul vostru. Voi mai vorbi si despre Google Analytics ca instrument de monitorizare a conversiilor, unul dintre cele mai folosite in Romania.

Sursa: Who Runs Analytics? Top 500 Retail Websites Report

Seara voi incerca sa fiu prezent si la Workshopul de Marketing Afiliat organizat de 2parale la Zorki Photo Café de la 18:30, apoi imi voi indrepta pasii si la Social Media Meet-Up din Cluj organizat de Manafu la Reload Cafe & Cocktail Bar de la ora 19:00.

Pe parcursul zilei ne putem vedea sa discutam la o cafea (decofeinizata pentru mine 🙂 ) despre problemele de zi cu zi ale unui magazin online. Urmariti pe site-ul TeCOMM cand sunt pauzele si va stau la dispozitie pentru scurte intalniri. Seara.. bateti si voi pasul prin Cluj sa ne vedem la cele doua evenimente de mai sus sau la party-ul organizat de TeCOMM.

Cluj-Napoca, impachetez si vin!

No tags for this post.

Related posts

One thought on “Ne intalnim la TeCOMM – 100% ecommerce, Cluj-Napoca 13 octombrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.