Intrebari de la voi pentru trainingul de la Scoala de Vara GPeC 2011

Astazi va cer ajutorul, celor care veti partiipa la Scoala de Vara GPeC 2011, sa imi pot structura cele doua prezentari cat mai bine, sa raspunda cat mai bine intrebarilor voastre. Chiar daca nu ati apucat un loc la aceasta tabara de ecomerce, ce se va tine saptamana viitoare la Bran, va rog totusi sa puneti intrebari, si dupa ce ma intorc de acolo promit sa raspund aici pe blog.

Cele doua(trei) prezentari pe care le voi sustine in cadrul Scolii de Vara sunt:

  1. Organizare si taskuri intr-un magazin online – back-office”, unde as vrea sa vorbesc in principal despre problemele ce pot apare in organizarea unui magazin online (as avea nevoie de la voi de probleme organizatorice concrete in activitatea voastra zilnica)
  2. Monitorizeaza, verifica si eficientizeaza-ti afacerea – Google Analytics, de la implementare pana la cifre”, unde voi ataca problema masurarii eficientei campaniilor voastre de marketing, si prezentarea succint a unui tool de analytics, insa totul axat pe roi, return on investment si obiective de business.
  3. si impreuna cu Andrei: “Usability si optimizarea conversiilor – exemple concrete”, unde vrem sa prezentam probleme concrete de usability, probleme pe care le vizionam an de an in cadrul competitiei GPeC, dar nu numai.

Deci, fara sa mai lungesc vorba prea mult.. de la cei ce vor participa direct la Scoala de Vara am nevoie de cat mai multe intrebari concrete ca sa va fiu cat mai de folos, iar de la cei care din pacate pentru ei nu pot ajunge la Bran saptamana viitoare la aceste traininguri de ecommerce si marketing online, am nevoie tot de multe intrebari, la care voi raspunde asap dupa ce ma intorc de la Scoala de Vara.

Multumesc.

Share Button
No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.