Scoala de Vara a comertului online romanesc – Scoala de vara GPeC 2011

28 august 2011 – 04 septembrie 2011

Norbert Simionescu (Google), Florin Ghinda (Institutul Roman de Training), Liviu Taloi (SiteAudit), Cristian Mezei (Advanced Ideas), Dorin Boerescu (2Parale), Cristian Manafu (Evensys), Bogdan Manolea (Legi-Internet.ro), Mugur Frunzetti (Floria.ro), Zoltan Somodi (Matrix Business Consulting) – te asteapta la Scoala de Vara a comertului online romanesc.

Vrei e-commerce? Ai e-commerce! Chiar daca ai fost sau nu in concediu, fa-ti bagajele pentru Scoala de Vara GPeC – singurele cursuri intensive de comert electronic cu cei mai buni specialisti din Romania!

Cand, unde si cat?

Scoala de Vara GPeC se desfasoara timp de 1 saptamana, in perioada 28 august – 4 septembrie, la Hotel Diana, in Sambata de Sus, jud. Brasov. Locul de desfasurare a fost ales in asa fel incat sa fie aproximativ in centrul tarii pentru ca orice magazin online (fie ca este din Bucuresti sau din provincie) sa poata ajunge cu usurinta. In plus, vrem o gura de aer curat de munte!

Cine poate participa?

Oricine este interesat de comertul electronic. Chiar daca esti inscris sau nu in competitie la GPeC 2011, ai acces la cursurile Scolii de Vara pentru ca e important sa avem in piata cat mai multe magazine online performante si responsabile. Doar asa putem creste increderea consumatorilor in tranzactionarea prin internet. Asadar, daca te intereseaza sa participi, o poti face fara probleme!

Ce si cum se intampla la Scoala de Vara GPeC?

GPeC 2011 este un eveniment-maraton in care ne-am focusat pe cresterea pietei de comert electronic. Pentru ca suntem exigenti cu noi insine si pentru ca ne plac lucrurile concrete in detrimentul vorbelor frumoase, ne-am straduit sa iti aducem la Scoala de Vara cei mai buni speakeri care sa acopere, prin cursurile sustinute, cele mai arzatoare subiecte pentru orice detinator de magazin online. Hai sa vezi cum decurg lucrurile si ce vei invata, daca te hotarasti sa ni te alaturi:

Duminica, 28 august 2011

Te asteptam sa ajungi in jurul orelor 17.00, in asa fel incat sa te faci comod, sa te cazezi si sa servesti cina impreuna cu noi in jurul orelor 19.30. Vei face cunostinta cu ceilalti participanti, vei schimba carti de vizita, vei discuta vrute si nevrute. Stam la bere, vin, suc, apa – dupa preferinte – si ne pregatim "sufleteste" pentru o saptamana de munca serioasa si distractie la fel de serioasa. 🙂

Luni, 29 august – Vineri, 2 septembrie 2011

Incepem cursurile. In fiecare zi de la 10.00 la 14.30, cu o pauza de jumatate de ora. Iata despre ce vom vorbi si cine sunt trainerii Scolii de Vara GPeC*:

 • "Cum te marketezi eficient prin Google AdWords" – Norbert Simionescu, Product Specialist Google
 • "Tehnici de vanzare" – Florin Ghinda, Institutul Roman de Training
 • "Usability si optimizarea conversiilor – exemple concrete" – Andrei Radu, GPeC
 • "Cum facem SEO si de ce e important?" – Cristian Mezei, Advanced Ideas
 • "Monitorizeaza, verifica si eficientizeaza-ti afacerea – Google Analytics, de la implementare pana la cifre" – Liviu Taloi, SiteAudit
 • "Fa-te cunoscut si vinde eficient! – Marketing si PR" – Dorin Boerescu, 2Parale
 • "Social Media in e-commerce" – Cristian Manafu, Evensys
 • "Organizare si taskuri intr-un magazin online – back-office" – Liviu Taloi, SiteAudit
 • "Reglementari europene pentru protectia consumatorului in comertul online" – Bogdan Manolea, Legi-Internet.ro
 • "Start, evolutie, probleme, exit si start din nou – case study" – Mugur Frunzetti, Floria.ro
 • "Finantari nerambursabile pentru proiecte e-commerce" – Zoltan Somodi, Matrix Business Consulting

 *Exista sansa de update-uri in ce priveste lista de traineri, asadar stai cu ochii pe GPeC. 

In fiecare din cele 5 zile de cursuri, dupa-amiezele sunt rezervate dialogului cu trainerii despre orice, inclusiv problemele punctuale ale magazinului tau online. Participantii care sunt inscrisi la GPeC 2011 vor avea ocazia sa discute asupra celui de-al doilea raport de jurizare, cat si despre orice alte chestiuni asupra carora au nevoie de un sfat specializat.

Mai multe detalii despre costuri si inscriere pe http://www.gpec.ro/agenda-scoala-de-vara

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.