Publicitatea online nu moare! Se transforma!

Dupa cum nici cursurile tinute de Doru Panaitescu nu se opresc, ci dimpotriva, se inmultesc si nu in Bucuresti, ci in provincie. Asadar pentru cine vrea sa stie cu ce sa mananca publicitatea online, si credeti-ma cand spun ca nu puteti fara ea daca aveti un business online si daca ati ajuns sa-mi cititi blogul, sa faca bine sa se prezinte in urmatoarele localitati pe unde Doru va trece cu al sau curs:

– 16-17 mai, Iasi
– 18-19 mai, Cluj-Napoca
– 20-21 mai, Timisoara.

Mai mult, pentru ca Doru sprijina comertul electronic si cititorii mei sunt importanti pentru el, daca veti folosi la inscriere codul "siteaudit" veti obtine o reducere substantiala (cred ca de aproximativ 100 de euro).

!!! Numai 3 vouchere cu codul de mai sus sunt disponibile pentru cititorii acestui blog !!!

Ce credeti despre publicitatea online? Aveti nevoie de asa ceva? Primii 3 care comenteaza si isi doresc sa mearga la cursul lui Doru vor primi de la mine un mail cu datele de contact ale organizatorilor, sa poata face inscrierea.

Asadar succes si nu lasati sa treaca informatiile pe langa voi. Un curs pe care il recomand cu caldura. Astept sa vad apoi campaniile voastre in mediul online.

No tags for this post.

Related posts

4 thoughts on “Publicitatea online nu moare! Se transforma!

  1. Buna ziua,

    Publicitatea online pentru un magazin online sau pentru orice afacere ce se bazeaza pe siteul web consider ca este deosebit de importanta. Un lucru la fel de important este ca aceasta publicitate sau promovare online sa se faca dupa anumite reguli. Probabil acest curs tocmai acest lucru ii va invata pe cei care vor participa . As fi interesat si eu sa particip la acest curs mai ales ca locuiesc in Cluj .

  2. Interesanta intiativa :). Succes si la cat mai multe inscrieri! Si da, nici vorba ca publicitatea online sa moara, iar de transformat cred ca se transforma cel putin in fiecare zi, de la caz la caz.

  3. De aproximativ 2 ani lucrez in acest domeniu si stiu cat de importanta este publicitatea online. Din pacate in librariile din Romania si pe internet gasesti putine materiale din care sa te poti documenta. Mi-ar face placere sa particip la aceste cursuri si m-as simti onorat sa primesc o invitatie din partea dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.