Doua magazine online la vanzare: Papetarie si Jucarii

Pentru cei care urmaresc acest tip de anunturi si se intreaba ce se mai intampla cu ultimele 2 magazine online pe care le-am prezentat posibililor cumparatori, aflati ca unul din ele s-a maritat si altul e pe cale sa o faca. Piata de comert online romaneasca se cerne, si mai ales se consolideaza.

Astazi va prezint alte doua magazine online pe care proprietarii doresc sa le vanda:

 1. Magazin online PAPETARIE & BIROTICA, aflat in top 5 magazine online de profil, cifra de afaceri lunara 25.000 euro, estimat anul acesta o cifra de afaceri de 400.000 de euro, marja considerabila, se vinde compania cu totul – angajati, sediu, masini, contracte furnizori, clienti. Proprietarii raman langa cumparator pentru inca 6 luni de zile pentru a asigura o tranzitie cat de cat linistita. Site orientat B2B (90% clienti companii) desi e public si oricine poate cumpara, 2% rata de conversie, comanda medie mare pentru acest sector, stoc existent in permanenta de aproximativ 5000 euro. O foarte buna politica de fidelizare, servicii foarte bune, orientate catre client. Clienti corporate importanti. Proprietarii renunta la comert pentru a intra in productie, dar nu se grabesc.
 2. Magazin online de JUCARII nisat, nu vinde intreaga gama de jucarii pentru copii, ci doar pe o anumita nisa. Traficul organic este in crestere, la fel si cifra de afaceri, in acest moment destul de mica, 1000-1500 euro pe luna. Marca inregistrata, premiat la concursuri de profil (vezi GPeC), stocuri in valoare de 6000 euro, comunicare foarte buna cu clientii si pe social media, numarul 1 pe Google la cuvinte cheie din nisa respectiva. 28 de producatori, 6 furnizori. 50% trafic organic, 6% trafic platit. Se vinde site-ul, marca, baza de date, stocul de produse, relatiile cu furnizorii. Proprietarul actual se orienteaza spre alt domeniu, din offline. Site-ul nu are viteza de crestere dorita din cauza lipsei unui buget de marketing adecvat, insa promite mult. UPDATE: CA 2010 8500 euro, CA estimata 2011 17500 euro.

Astept intrebarile voastre pe adresa mea de mail. Am avut pana acum cel putin 2 discutii cu proprietarii, si am colectat de la ei informatii utile procesului de negociere. Spor la cumparat magazine online!

No tags for this post.

Related posts

3 thoughts on “Doua magazine online la vanzare: Papetarie si Jucarii

 1. Buna ziua, se poate sa imi spuneti parerea dumneavoastra, daca credeti ca magazinul de jucarii va mai creste in viitor ca cifra de afaceri, sau considerati ca va ramane in jurul aceleiasi sume? Multumesc

 2. Salut,

  Cifra de afaceri in 2010 – 8500 euro
  Cifra de afaceri estimata in 2011 – 17500 euro

  Deci raspunsul este ca va creste anul acesta.

 3. Buna ziua, ma intereseaza si pe mine la ce pret se ridica siteul de jucarii. As dori sa mi fac un site de la zero, dar nu numai cu jurii, si cu alte produse pentru copii si vreau sa mi dau seama daca este mai avantajos sa cumpar unul. Multumesc frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.