Academia de eCommerce – GPeC 2011 – o competitie cum nu s-a mai vazut in Romania

Da, de ieri a inceput GPeC 2011 – Academia de eCommerce. Si da, este o competitie cum nu s-a mai vazut la noi in tara.

Aveti timp pana pe 15 mai sa va inscrieti in competitie. Sunt foarte multe noutati in editia din acest an a Galei Premiilor eCommerce. Daca veti intra pe site-ul evenimentului le veti putea citi pe indelete pe toate. Pana cand o veti face iata mai jos doua motive pentru care eu m-as inscrie in editia din acest an a Galei Premiilor eCommerce.

Academia de eCommerce creste increderea consumatorilor in comertul electronic!

Si nu spun aceste cuvinte doar ca sa ma aflu in treaba, dar sigla "Magazin atestat GPeC" a fost ceruta de proprietarii de magazine online si in afara perioadei de competitie, iar consumatorii au aflat deja despre ce inseamna sa fii un magazin online atestat in aceasta competitie. Imi place sa cred ca prin noua marca, Trusted, marca initiata de GPeC impreuna cu Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania, tot mai multi clienti vor asocia sigla respectiva cu increderea intr-un comert online sanatos. Trusted este un proiect necesar in dezvoltarea pietei noastre de comert electronic. Trusted se lanseaza acum impreuna cu GPeC 2011 insa il vor putea accesa si magazinele online neinscrise in competite. Trusted reprezinta o monitorizare atenta si periodica a aspectelor legale pentru un magazin online. Trusted te recomanda ca si magazin online de incredere.

Academia de eCommerce te invata cum sa vinzi online!

Din 2006 de cand se organizeaza GPeC am vazut cum creste calitatea site-urilor de comert electronic. Nu uit nici acum primele reactii ale partenerilor Galei cand au vazut pentru prima data criteriile de jurizare. A fost un wow mare de tot! De atunci, an de an criteriile de jurizare, prezentate transparent pe site-ul Galei au ajutat echipele de dezvoltatori si proprietarii de magazine online sa se evalueze, sa se prezinte din ce in ce mai bine in fata clientilor. Sunt de parere ca atat timp cat traiesc voi invata lucruri noi, de la partenerii si prietenii mei. Inscrierea in GPeC 2011 nu te face automat academician in ecommerce, dar te ajuta sa intelegi pe parcursul a trei evaluari punctele tale forte si mai ales punctele slabe. Academia de eCommerce te invata cum sa vinzi online. Pentru prima data juratii, experti fiecare in domenii conexe comertului online, vor sta de vorba cu fiecare participant pentru a-i explica unde se pot face imbunatatiri.

Inscrie-te pana pe 15 mai la GPeC 2011 – Academia de eCommerce!

Pentru mai multe detalii despre competitie, cat si pentru intreg desfasuratorul Galei, consultati website-ul evenimentului la www.gpec.ro.

Zice bine Andrei Radu pe site-ul Galei: "GPeC aduce relevanta, nu doar premii. Doar de-asta suntem Academia de eCommerce!"

Gala Premiilor eCommerce 2011 este un eveniment organizat de Link 2 eCommerce si sustinut de: BRD-GSG, Orange, UIS, Fan Courier. Parteneri media: Ziarul Financiar, Mediafax, Business Magazin, Gandul, go4it, Elevate, IAB Romania, 2Parale, ROL.ro, Price.ro, ShopMania, SmartBuy, Trafic.ro, ZeList.

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.