Doua magazine online la vanzare #ecommerce #bursa

Salut, scurt ca nu am timp… Am in sertar date financiare, de trafic, prezentari si tot tacamul complet pentru 2 magazine online ai caror proprietari au hotarat sa isi faca timp pentru alte business-uri in viitorul apropiat.

  1. Magazin online de IT&C, cifra de afaceri lunara aproximativa 10.000-12.000 euro cu tot cu TVA, trafic suficient, conversia in acest moment sub 1%, proprietarul schimba afacerea desi ramane in online nu mai are timp sa se ocupe de magazin. Am prezentare, magazinul are un nume usor de recunoscut, si cunoscut in piata, am date de trafic din analytics, si orice altceva este nevoie. Pretul il comunic celor interesati dupa ce ma contacteaza. Stiti adresa mea de mail sau telefonul.
  2. Magazin online cu articole pentru copii, puericultura si jucarii, in 2009 la final avea o cifra de afaceri de 4000-6000 de euro cu TVA, trafic destul de bun, se vinde impreuna cu un cms de articole, un fel de revista cu articole dedicate parintilor. Proprietarul a plecat deja din .ro, nu mai are cum sa se ocupe, a promis ca actualizeaza produsele pentru ultima data cand o fi cazul sa vanda, are si ceva produse pe stoc vandabile. Am date de trafic, acces la analytics, date financiare – balante. Pretul il comunic celor care sunt interesati.

Ambii proprietari dau contactele cu funizorii, bazele de date cu clienti si abonati la newsletter, baza cu produsele documentate, site-ul, numele, marci inregistrate etc. Si sunt dispusi sa asiste procesul de schimbare al managementului.

 

No tags for this post.

Related posts

6 thoughts on “Doua magazine online la vanzare #ecommerce #bursa

  1. Salut Liviu,
    M-ar interesa sa preiau afacerea cu magazinul pentru copii, te rog contacteaza-ma pe email cu mai multe detalii despre afacere.
    Toate bune,

  2. Eu vroiam sa construiesc asa ceva, dar vazand ca se gasesc sa cumperi asa ceva, ma gandesc ca ar fi mai indicat sa cumperi un magazin care are deja utilizatori, contracte cu furnizori si tot ce trebuie. O sa revin cu un e-mail.

  3. Salut Liviu, solicitasem mai multe detalii despre magazinul cu articole pt copii. Din pacate nu am primit nimic, sa inteleg ca nu se mai vinde sau deja s-a vandut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.