Timisoara, 9-10 februarie: ecomTIM – Prima conferinta regionala de #ecommerce din Romania

ecomTIM va avea loc pe 9-10 februarie 2011 la Hotel Timisoara (in Timisoara desigur) si este structurat în doua zile de noutati, sugestii si idei de dezvoltare a afacerilor online. Prima zi este dedicata conferintelor despre fenomenul e-commerce în România, iar cea de-a doua zi cuprinde doua sesiuni de workshop-uri, desfasurate în paralel, dedicate oamenilor de afaceri si marketer-ilor. Programul complet se gaseste pe site-ul evenimentului, la adresa: http://ecomtim.ro/despre-eveniment/program/

Selectia de speakeri este foarte buna: Marius Ghenea, Dan Bulucea, Country Manager la Google Romania, Cem Tunakan, Manager Regional la Groupon, Dorin Boerescu de la 2Parale (organizatorii conferintei), Doru PanaitescuCristi Manafu, Andrei Radu , Bogdan Manolea de la Legi-Internet.ro, Cristian Ignat, Dan Vartopeanu (Voxline), Adina Vasilescu (Sanoma), Alin Popescu (Avocatnet.ro) si autorul acestui post.

In data de 10 februarie, a doua zi a evenimentului, va invit sa ne intalnim in sala workshop-urilor tehnice la modulul 1 unde voi vorbi despre google analytics si conversii – "Google Analytics şi Conversiile – Măsoară de mai multe ori şi taie o dată". Sper sa avem o discutie interesanta si sa aflati mai multe despre aceste instrumente. Astept de la cei care s-au decis sa participe (cei care inca nu au facut-o se pot inscrie aici) intrebari pe email sau pe blog in comentarii, chestiuni pe care ati dori sa le discutam in cadrul prezentarii mele.

Voi vizita pentru prima data (pt mai mult de 2-3 ore) Timisoara. Ce magazin online se ofera sa imi fie ghid?

Share Button
No tags for this post.

Related posts

2 thoughts on “Timisoara, 9-10 februarie: ecomTIM – Prima conferinta regionala de #ecommerce din Romania

  1. sa speram ca nu o sa fie genul de eveniment care o sa moara la prima editie, ar fi pacat, la cate lucruri interesante cuprinde acest domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.