Castiga o invitatie la prima Conferinta Internationala de Finante Personale

LATER EDIT: Castigatorul invitatiei este Alex B. Felicitari!

Poti castiga o invitatie in valoare de 149 de euro la prima Conferinta Internationala de Finante Personale comentand pe acest blog, sau scriind la tine pe blog (nu uita sa pui un pingback/trackback la acest post) de ce crezi ca ar fi bine sa participi la aceasta conferinta. Castigatorul invitatiei va fi tras la sorti de organizatori (eu voi trimite lista) si va fi anuntat printr-un update la acest post in data de 30 noiembrie 2010, ora 18:00-20:00.

Prima Conferinta Internationala de Finante Personale

Vrei sa inveti cum sa iti investesti cel mai bine banii si sa descoperi cei 9 pasi ai stabilitatii financiare de la cei mai buni experti in domeniu? Te intereseaza sa iti definesti un plan financiar si sa il pui in practica?

Pe 3 si 4 decembrie 2010 va avea loc la Bucuresti, cladirea Uzinexport, Blvd. Iancu de Hunedoara 8, prima Conferinta Internationala de Finante Personale, ce va combina perspectivele a doi experti in domeniu:

 • americanul Shane Barkley, autorul cartii Dad Cents: Teach Your Children Biblical Financial Principles, de 10 ani consultant in domeniul financiar www.dadcents.com;
 • Eusebiu Burcas, trainer de vanzari si management, avand peste 3.000 ore de training, creatorul programului Burcash: managementul banilor, primul program independent de educatie financiara din Romania www.burcash.ro.

Aici gasiti prezentarea evenimentului si agenda primei Conferinte Internationale de Finante Personale. Pentru cei care doresc sa se inscrie la eveniment, iata si pagina de unde va puteti inregistra: http://www.burcash.ro/evenimente

Mult succes!

No tags for this post.

Related posts

11 thoughts on “Castiga o invitatie la prima Conferinta Internationala de Finante Personale

 1. Fara cunostinte in domeniul finantelor nu poti supravietui in ziua de azi, cel putin nu fara sa faci mari datorii. As vrea sa particip la aceasta conferinta deoarece sunt director de firma si cu cat mai multe cunostinte in acest domeniu cu atat mai mari sansele de a o tine pe linia de plutire. Se spune daca o firma trece cu bine de primii doi ani de activitate, are sanse de reusita. Firma mea inca nu a trecut de primul an si stiu ca am nevoie sa particip la aceasta conferinta, dar nu imi permit sa dau 149 euro. Pe langa studii in domeniu si carti citite, am nevoie sa aflu putin din experienta unor oameni precum Eusebiu Burcas si Shane Barkley. Merit sa am o sansa de a invata cum trebuie sa investesc inteligent si cum sa-mi creez atat un buget personal, cat si unul pentru firma.

 2. Sunt student si de fiecare data cand am o suma de bani o sparg in cateva zile.
  Stapanirea jocului interior al bogatiei este cheia dupa cum spunea si Harv T. Eker.

 3. Mi-ar prinde bine sa particip la o conferinta cu o astfel de tema, probabil as reusi prin intermediul ei sa-mi educ managementul finantelor personale. In prezent, ma specializez pe finantarea proiectelor europene si medierea conflictelor in drept, in speranta ca o sa prosper afacerea cu noi idei inovatoare… De ce am nevoie de o educatie in domeniu? Desi, momentan, imi pot duce investitiile la bun sfarsit cu firma; desi investesc in mine(si aici ma refer strict din punct de vedere profesional, a nu se interpreta gresit) nu cunosc acesti “9 steps for financial security”. Eu cred ca, oricand as investi tot ce am, fara sa ma gandesc la o secunda la “siguranta”. E grav, nu? Momentan va scriu din propria locuinta… vedem mai tarziu daca ajung sa pierd tot!

 4. De curand am inceput sa functionez pe baza unui mini cash flow. Am realizat ca din moment ce procedura de lucru pe care o am la serviciu imi impune sa solicit un cash-flow clientilor mei, atunci inseamna ca nu mi-ar strica o astfel de metoda pentru a reusi sa si economisesc niste bani.
  Si metoda merge, astfel ca imi doresc sa invat si mai multe pentru a reusi sa si investesc acesti bani intr-un mod eficient.

 5. Ar fi super sa particip la evenimentul pe care il organizati in premiera in Romania: prima “Conferinta Internationala de Finante Personale”, pentru ca vreau sa descopar strategii, metode, tehnici de investitii inteligente care produc profitabilitate, randament. Ca masterand la Management este vital sa descopar cum pot folosi idei alternative de a plasa investitii cu scopul declarat de a genera un ROI bun aici si acum pentru succes.

 6. Interesant. Mi-ar placea sa particip doar pt a vedea finantele personale din perspectiva unor oameni care fac din asta o afacere.

  Domnul Taloi va participa la aceasta Conferinta?

 7. Mi-ar placea sa fiu prezent la acest workshop ,printre altele profilul meu este economic si la 19 ani orice mana intinsa in domeniu si orice experienta poate ajuta pe viitor .

 8. sunt convins ca va fi o conferinta de succes, daca cei prezenti vor actiona din prima zi in care vor invata ideile prezentate, adica 3 decembrie! toti stim teorie multa, dar putini actionam acum…

 9. De administrarea finantelor personale depinde modul in care traim, implicit succesul. Cred ca o astfel de conferinta ne poate invata cum sa investim in proiecte de succes chiar daca nu avem resurse financiare majore.

 10. Buna ziua.

  De ce imi doresc sa vin? Pentru ca sunt o catastrofa in ceea ce priveste propriile finante. Am un salariu bun, am o multime de beneficii aducatoare de venit, nu am datorii la banci, nu merg prea des la shopping si cu toate astea habar nu am cum pot sa cheltui banii pe diverse lucruri mai mult sau mai putin folositoare.

  multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.