Pregateste-ti site-ul sa-l inscrii la GPeC 2011!

Pare cel putin ciudat, sau macar un pic devreme, la doar doua luni de la termnarea evenmentulu GPeC 2010… Insa Andrei Radu ne pregateste surprize (placute speram noi 🙂 ) asa cum spune pe blogul propriu:

"Serios vorbind, GPeC 2011 incepe mai devreme decat de obicei pentru ca v-am ascultat opiniile si suntem pregatiti sa le punem in practica. Nu pot divulga surprizele care va asteapta, dar pot sa va spun sa fiti cu ochii pe contul de twitter in perioada imediat urmatoare (twitter.com/gpecro)! Niciun detinator de magazin online nu are voie sa rateze GPeC 2011! Cel mai important aspect pe care vreau sa il subliniez si pe care l-am anuntat public astazi pe twitter este: inscrierile la GPeC 2011 incep mult mai devreme decat de obicei (hint: in iarna :)), asadar pregateste-ti deja site-ul inca de acum!"

Ca atare va anunt si eu, sa fiti pregatiti, sa reglati cat ma repede ce mai este de reglat pe site-ul vostru de comert electronic, caci nu se va topi bine zapada (asa zice Andrei nu eu) si va trebui sa va inscrieti la Gala Premiilor in eCommerce – GPeC 2011! Eu unul abia astept sa vad surprizele!

PS. Si nu uitati sa-i urati lui Andrei maine un calduros "La multi ani, si multe editii interesante ale GPeC!!!", caci mai adauga un an pe rabojul vietii.

Later Update: a mai scris despre acest lucru si @ecostin – refresh.ro: GPeC 2011 – pregatiti pentru inscrieri?!

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.