Vrei o analiza a uzabilitatii site-ului tau si o gura de aer de munte?

Atunci, hai la munte cu GPEC!

Nu stiu cati dintre voi ati aflat de iesirea din weekend-ul care vine acum (15-17 octombrie) de la Bran impreuna cu @Gpecro. Ne intalnim, in cadru mai restrans, iar magazinele online care si-au anuntat deja participarea la acest seminar mai putin protocolar, vor fi analizate de mine si de Andrei intr-un cadru mai prielnic discutiilor tête-à-tête. Vom avea timp sa stam pe indetele la discutii cu cei care vor participa, si impreuna vom gasi idei pe care le puteti folosi sa cresteti conversia, sa faceti site-ul vostru mai uzabil. 

Proprietarii magazinelor care ni se vor alatura la iesirea de la munte cu Gpec, si care au participat si la Gala Premiilor eCommerce, vor primi de la noi si o scurta analiza a filmului deja in posesia voastra efectuat cu tehnica de eye-tracking, si vom trage concluzii cu privire la vizibilitatea sau non-vizibilitatea anumitor elemente ale site-ului vostru. Insa, si cei care nu au participat la Gala sunt bineveniti, eu cu Andrei vom discuta cu fiecare, iar din discutiile in grup restrans informatiile vor fi mult mai folositoare decat dintr-un simplu filmulet.

Ganditi-va ca veti beneficia de cateva ore de discutii cu cativa dintre cei mai experimentati oameni din comertul online, sau domenii conexe, si in acelasi timp va veti relaxa putin cu o cana de vin fiert :).

Din cate stiu eu de la Andrei, in seara aceasta ar trebui sa anunte la vila numarul de camere rezervate, asa ca, pentru cei care abia acum au aflat, cred ca este momentul sa-l sunati pe Andrei (andrei.radu@linkmagazine.ro), sa-i spuneti ca veniti si voi. Ne vedem la Bran!

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.