Intrebari si Raspunsuri despre e-Commerce – prezentarea sustinuta la GPEC 2010

Multumindu-va inca o data pentru faptul ca ma cititi, iata prezentarea sustinuta de mine in seara Galei Premiilor eCommerce 2010, prezentare ce a incercat pe scurt, poate chiar prea din scurt, sa raspunda la cateva din intrebarile voastre, pe care le-am colectat aici pe blog, si pe grupul de discutii dedicat comertului electronic.

Astept in continuare intrebarile voastre, am sa ma intalnesc cu cei trei care au castigat o cafea din partea mea.. Insa, chiar daca unii dintre voi sunteti la departare de Bucuresti, exista email/telefon si voi fi bucuros sa raspund intrebarilor voastre. In seara Galei am stat putin de vorba cu Razvan, insa din pricina agitatiei de acolo nu am reusit cred, sa lamuresc toate intrebarile tanarului antreprenor. So, am sa-l rog pe Razvan sa continue discutia cu mine pe mail/telefon.

Si pentru ca au fost cereri din partea voastra, am decis sa uploadez scurtul filmulet cu testele de uzabilitate facute de IRSOP. Ca intotdeauna, in spatele acestor scene stau ascunse probleme.. si scopul filmului este doar de a va incuraja sa faceti teste de uzabilitate, sa descoperiti cum priveste un utilizator obisnuit site-ul vostru, deoarece voi deja v-ati obisnuit cu el si gasiti greu micile defecte de functionare. Toti participanti la Gala vor primi aceste filme realizate de IRSOP si sper ca le vor folosi sa creasca uzabilitatea si de ce nu, sa creasca rata de conversie.

Teste de Usability GPEC 2010, Eye Tracking from Liviu Taloi on Vimeo.

Apropo de rata de conversie, aveti aici si linkul catre webinarul 21secrets sustinut de  Bryan Eisenberg (@TheGrok pe Twitter), link care se va dovedi util celor care nu au fost in sala in seara Galei, sau in fata calculatorului vizionand transmisia live. O prezentare super reusita, tinuta de un profesionist al online-ului mondial, un specialist in cresterea ratei de conversie.

Bryan Eisenberg & Liviu Taloi

In final mai dau doua linkuri catre alte prezentari sustinute in seara Galei, de catre Bogdan Manolea – Povesti juridice pentru consumatori online si Dorin Boerescu – Idei de marketing in e-commerce.

Promit sa mai scriu inca un articol si despre studiul prezentat de Underclick.ro – SNEC.ro. Am primit niste materiale, nu am avut timp inca sa le studiez, insa o voi face cat de curand.

 

No tags for this post.

Related posts

One thought on “Intrebari si Raspunsuri despre e-Commerce – prezentarea sustinuta la GPEC 2010

  1. Discutia cu tine a fost, desi scurta, foarte eficienta.

    Am fost foarte multumit de cum a decurs discutia, acum adun cateva idei care le-am notat la GPEC si le implementez.

    Am sa revin cu intrebari pe parcurs. Multumesc mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.