Premii pentru 3 intrebari din domeniul comertului electronic la Gala Premiilor eCommerce 2010

Asa cum am facut acum un an de zile, am sa dedic prezentarea mea din cadrul Galei Premiilor eCommerce 2010 pentru a raspunde intrebarilor voastre cele mai presante. Am dat deja doua mesaje in acest sens pe grupul Comert Electronic de pe yahoo, si pe grupul de pe Facebook dedicat comertului online, si acum am sa fac aceeasi rugaminte si pe blog.

Daca ar fi sa puneti 3 intrebari, presante, arzatoare, la care v-ati dori musai un raspuns in prezentarea mea de la Gala, care ar fi acelea?

3 persoane, care au pus cele mai interesante intrebari, vor beneficia din partea mea de o invitatie la o cafea, de maxim 30 de minute, in care vom dezbate liber chestiuni arzatoare despre businees-ul lor online, sau vom vorbi despre fotbal.. 🙂 daca asta va fi interesul.

Asadar, care sunt intrebarile care va framanta si la care doriti raspuns?

LATER UPDATE: Am strans cateva intrebari, mai multe de 3, si am sa le raspund celor ce vor veni la Gala Premiilor eCommerce de anul acesta (are loc pe 2 septembrie – detalii pe http://gpec.ro)
Cei 3 care au pus cele mai interesante intrebari, si cu care sper sa am placerea sa beau o cafea (probabil in saptamana de dupa GPEC) sunt:
 – Razvan Girmacea
 – Mihaela Nistor
 – Claudiu Hariton

Dupa eveniment, dupa Gala Premiilor eCommerce voi lua legatura cu voi sa stabilim detaliile fiecarei intalniri. Eu unul abia astept sa va cunosc mai bine.
Liviu.

Share Button
No tags for this post.

Related posts

3 thoughts on “Premii pentru 3 intrebari din domeniul comertului electronic la Gala Premiilor eCommerce 2010

 1. Se tot discuta de comert electronic, plata cu cardul, magazinele se plang de comisioanele mari la tranzactiile online, dar si de faptul ca lumea nu cumpara cu cardul…Intrebarea mea este urmatoarea: Cand vor iesi in fata cei autorizati de tranzactiile cu cardul si sa explice publicului larg cam cum sta treaba cu aceste plati, la ce riscuri se expun, care sunt sistemele de securitate si cine asigura tranzactiile, banii, cum isi pot recupera banii etc?

  Ma gandesc ca un ghid bine facut, dar si niste garantii bine explicate si prezentate publiclului larg, vor trezi interesul oamenilor la trazactii online cu cardul.

  De 2 ani eu n-am vazut pe nimeni de la Gecad sau alta firma sa vina la un eveniment de online si sa vorbeasca despre tranzactii, avantaje, dezavantaje, riscuri etc…Poate ma insel!

 2. poate invitam si un oficial al Garzii FInanciare si sa lamurim o data pentru totdeauna problema cnp si c.i. in factura, legal si documentat (pt p.f.)

 3. Poate raspund cam tarziu la articolul asta, dar urmatoarele chestii ma framanta pe mine:

  1. Ce este mai important – sa fie un site usor de accesat sau sa fii “in trend” si sa pui liste peste liste cu produse si preturi?
  2. La un site gratis, e posibil sa obtii (in Romania, ca in alte tari, ca SUA de exemplu, stiu ca se poate) un venit considerabil doar din reclame, odata ce site-ul are trafic?
  3. Daca magazinul a fost lansat acum mult timp, dar de curand s-a facut contract cu o firma de servicii seo si sem care propune anumite schimbari in site, sa le accept doar ca sa ajung in top google dupa anumite cuvinte cheie sau sa las site-ul asa, pentru ca daca a mers pana acum, va merge si de acum inainte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.