Mai sunt 6 zile in care te poti inscrie la Gala Premiilor eCommerce 2010

Mai sunt cateva zile si se incheie perioada inscrierilor la GPEC 2010 – Gala Premiilor eCommerce. Stiu ca multi dintre voi lucrati si sunteti pe ultima suta de metri pentru a implementa si ultimele retusuri inaintea jurizarii pe cele aproximativ 80 de criterii. Insa as vrea sa va aduc aminte ca timpul trece si ca trebuie sa puneti creioanele jos si sa vedeti ce a iesit, ce va spune juriul.

Pe langa juriul format din specialisti, exista si un al doilea set de jurati, mai important pentru voi, proprietarii de magazine online, clientii. Oameni simpli de pe strada vor fi selectati si vor fi adusi in laboratoarele IRSOP unde vor avea de comandat produse de pe site-urile voastre. Ce este important, este ca in acest an vom vedea o analiza facuta cu dispozitive de urmarire a miscarilor pupilei ochiului, si astfel veti vedea efectiv unde se uita clientul pe site-ul vostru, veti stii ce intelege sau ce nu intelege, veti stii ce nu a vazut ca mesaj comercial si ce a vazut. Tehnologia EYE TRACKING este folosita cu succes la magazinele online de afara pentru optimizarea uzabilitatii si cresterea conversiei. Ma bucur ca in acest an putem prezenta si noi aceasta tehnica, si sper ca magazinele participante vor tine cont de recomandarile expertilor.

Si inca o vorba mai vreau sa va spun. Nu este intotdeauna important sa castigi, ci sa participi. Si un motiv intemeiat pentru participarea (chiar daca aveti sanse mai mici de reusita) este ca aceasta competitie este singura care ofera rapoarte detaliate de jurizare, rapoarte de evaluare a uzabilitatii care va vor fi de folos sa reglati conversia pe site. Datele pe care le veti primi in urma unei jurizari dure, va vor folosi sa cresteti apoi vanzarile, ceea ce putine competitii realizeaza.

Eu va doresc succes!

No tags for this post.

Related posts

3 thoughts on “Mai sunt 6 zile in care te poti inscrie la Gala Premiilor eCommerce 2010

  1. Participarea la Gala Premiilor eCommerce ear trebui sa fie un “must do” pentru orice magazin online care se vrea respectat.
    Sustin initiativa GPeC si speram ca tot mai multe magazine online vor participa si pe viitor la initiativa celor de la GPeC de a crea un comert electronic curat, sigur si corect.
    Cred ca ideea e buna si sunt convins ca daca va fi continuata va genera un plus de incredere in magazinele online si va crea un climat propice dezvoltarii comertului electronic.

  2. Salut Liviu, desi este posibil sa am scapari, nu se specifica juriul. vreau sa stiu daca faci parte din juriu. Din cine este format juriul stii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.