Magazinele online au primit Marca de Incredere GPeC 2010

Incepand de sambata, 24 iulie 2010, comerciantii inscrisi la Gala Premiilor eCommerce care au intrunit criteriile de preselectie, au primit Marca de Incredere GPeC. Scopul atestarii este de a evidenta magazinele care respecta bunele practici in comertul electronic si, astfel, de a creste increderea consumatorilor in tranzactionarea online. Toate magazinele online care se inscriu la Gala Premiilor eCommerce pana pe 12 august 2010 si indeplinesc conditiile de preselectie, vor primi Marca de Incredere.

[…]

“Multi internauti folosesc site-urile magazinelor online doar ca mijloc de informare, alegand sa cumpere offline pentru ca nu au incredere in comertul electronic. Problemele legate de incredere tin de mai multe aspecte, de la ideea – falsa – potrivit careia pentru a cumpara de pe Internet, trebuie neaparat sa platesti prin card si pana la teama ca magazinul online este ceva virtual, care poate disparea oricand fara sa isi onoreze comenzile. Tocmai pentru a elimina aceste indoieli, le cerem magazinelor participante la GPeC sa fie cat mai transparente in relatiile comerciale, sa ofere datele de contact, sa respecte legislatia in vigoare, sa furnizeze informatii detaliate despre cum se va desfasura tranzactia si sa aiba o conduita de business bazata pe respect fata de client si fata de concurenta”, explica Andrei Radu, directorul Link 2 eCommerce si organizatorul Galei.

[…]

Atestarea GPeC se acorda participantilor inscrisi la GPeC 2010, fara niciun cost suplimentar fata de taxa de inscriere. Aceasta este in cuantum de 250 de lei pentru magazinele start-up si de 350 lei pentru magazinele cu o vechime in piata mai mare de 1 an. Toti comerciantii care se inscriu in competitie pana pe 12 august si care intrunesc cele 8 criterii de preselectie, vor primi Marca de Incredere GPeC.

Comunicatul de presa integral pe site-ul Galei Premiilor eCommerce 2010

No tags for this post.

Related posts

One thought on “Magazinele online au primit Marca de Incredere GPeC 2010

  1. Vechimea mea pe piata este de chiar un an , pe 28 iulie 2009 am primit prima comandata, in cazul asta la ce categorie ma incadrez. Taxa de inscriere include sau nu TVA?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.