Angajez 1 designer web si 2 bloggeri #job #angajez

Am de gasit pentru clientii mei, magazine online vreo 3 oameni in acest moment. Caut o alternativa mai ieftina la o firma de creatie, deci un designer care sa faca bannere, newslettere, si chestii de genul asta, nu trebuie sa fie senior, va invata din mers la locul de munca. Insa nu ar fi rau sa stie deja sa manipuleze fotografiile, sa aibe ceva lucrari grafice la activ, poate sa fi facut ceva bannere de prezentare produse si in flash.

Al doilea tip de job pentru care am cereri acum este cel de "raspandac", responsabil cu imaginea si cu posturile companiei respective pe retele sociale, bloguri, forumuri. Poate fi angajat part-time, deci sa lucreze de acasa. Are destule lucruri de facut, probabil ca va consuma in jur de 1 ora pe zi cu chestiile astea. Sa stie ce este twitter, facebook, hi5, linkedin, sa cunoasca instrumente care sa-l ajute sa fie eficient in munca sa. Nu ar fi rau sa aibe deja un blog, sa vedem cat de bine stie sa scrie. Pentru acest job am nevoie acum de 2 persoane.

Cei interesati sa-mi trimita CV-urile pe adresa de mail din pagina de contact, un portofoliu de lucrari pentru web designer, linkul catre blog-ul personal in cazul raspandacilor, si binenteles sa-mi spuneti chiar din subject la ce va pricepeti, ce post doriti, nu ma lasati sa ghicesc eu. Mersi.

Share Button
No tags for this post.

Related posts

3 thoughts on “Angajez 1 designer web si 2 bloggeri #job #angajez

  1. @diana & @alexandru – in acest moment, noiembrie 2010, nu mai este valabil. Insa, pe masura ce am vesti noi, cereri noi de la magazine le voi publica pe blog. succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.