WebSell 1-7 se reia de Joia viitoare, webinarii pe teme de comert electronic

LATER UPDATE: S-ar putea sa fie ultima sesiune de webinarii pe care o fac, si la care sa particip in real time la prezentare. De aici incolo cred ca voi pune pe DVD-uri sau pe un server filmele, sau voi filma niste traininguri pe care le voi vinde la pachet (si acum puteti cumpara inregistrarile de la webinariile precedente). Va voi tine la curent cu noile servicii de training pe care vreau sa le lansez, si tineti minte ca aceste webinarii din martie-aprilie sunt probabil ultimele in care voi discuta cu voi "fata in fata", in timp real, live problemele si intrebarile pe care le aveti. Ne vedem pe 11 martie la ora 18:00 in fata computerelor.

LATER UPDATE 2: Voi face un nou set de filme, mai bine "regizat", un pachet de filmulete, un fel de "basic e-commerce training" sau "bazele comertului electronic" si il voi vinde pe un site specializat. Lansez cu ocazia asta o cerere de oferta, o cerere la un parteneriat firmelor dezvoltatoare web care sa ma ajute sa fac acest site, specializat.

Seria de webinarii dedicate comertului electronic se reia de saptamana viitoare, de JOI 11 martie 2010, de la ora 18:00 la ora 20:00, in fata calculatoarelor voastre. Este a treia editie a acestor webinarii si va astept cu drag sa participati. Detalii despre linkul efectiv al primului webinar, linkul unde va puteti inscrie voi publica probabil la inceputul saptamanii viitoare. Ca de obicei primul webinar, WebSell-1 este "platit la sfarsit daca esti multumit". Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati pagina "Calendarul cursurilor WebSell si iSell" de pe sidebar, sau click pe bannerul din dreapta sus cu webinarul la care doriti sa participati.

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.