iSell – training de comert electronic (25-26 februarie 2010)

Daca ai impresia ca educatia e scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignorantaAndy McIntyre

Saptamana viitoare, pe 25 si 26 februarie, la hotel CARO are loc primul training iSell de anul acesta. Ar fi bine ca cei care m-ati contactat ca vreti sa veniti, ca ati fi vrut sa participati si voi dar a intervenit ceva, si ca asteptati urmatoarea editie, sa luati legatura cu cei de la Picant Events cat inca se mai poate (cred ca mai sunt 2-3 locuri disponibile).

Cursul se adreseaza tuturor celor care au legatura cu comertul electronic, dar cred ca cel mai mult vor beneficia managerii si angajatii departamentelor de marketing. Prima parte a cursului e putin mai plicticoasa pentru oamenii de marketing dar interesanta si edificatoare pentru manageri, iar partea a doua e suculenta si plina de informatii necesare departamentului de marketing al unui magazin online.

Fata de editiile anterioare am mai schimbat ceva la prezentare. As fi vrut sa schimb si in manual dar nu mai este timp. Cursantii au la dispozitie si un grup pe yahoo unde pot sa-mi adreseze intrebari. Grupul de discutii e deschis tuturor celor care au nevoie de un sfat in acest domeniu, nu doar cursantilor si in ultima perioada a fost chiar fierbinte de la atatea mesaje trimise.

Va astept la curs!

Share Button
No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.