2010 – Performanta bazata pe eficienta!

Am simtit nevoia sa inchei anul 2009 prin acest post, mult spus "a New Year’s resolution". Insa este ceea ce vad eu la toti clientii mei, la toate proiectele online si nu numai la care am sansa sa particip. Daca pana acum cresterea mai multor business-uri online s-a facut tinand mai putin cont de eficienta, anul 2010 va scoate in fata nevoia de performanta bazata pe eficienta, va fi anul in care magazinele online se vor apleca in special asupra ROI-ului.

In 2010 tot mai multe magazine online vor incerca sa masoare corect rezultatele activitatilor lor de marketing. Si cine nu stie cum sa faca acest lucru ar trebui sa asiste la webinariile pe care le voi face in primavara dedicate instrumentelor de web analytics.

In 2010 tot mai multe magazine online vor face teste si vor incerca sa aplice tehnici de crestere a conversiei. Chestiuni de baza despre subiect tot in cadrul webinariilor WebSell.

In 2010 probabil cele mai mari bugete de marketing se vor duce catre marketingul bazat pe performanta: AdWords si 2Parale. Google (AdWords) isi va mari prezenta in .ro, va veni aici pentru discutii si pentru a gasi impreuna cu clientii sai, modalitati de a creste performanta sistemului lor. 2Parale tocmai ce a trecut la nivelul II azi, printr-o noua investitie in poate cel mai de succes sistem de marketing afiliat din .ro.

2010 va fi un an al celor care vor fi inteles deja schimbarea pe care a produs-o CRIZA in comportamentul clientilor si partenerilor!

Share Button
No tags for this post.

Related posts

1 thought on “2010 – Performanta bazata pe eficienta!

  1. Cred ca 2010 va fi si anul care va cerne online-ul romanesc. Daca in 2009 destul de multi au sperat ca aceasta “criza” o sa “treaca” si plecand de la acest principiu au tras de ei, de angajati, de furnizori, de clienti, cred ca 2010 va fi cel care va cobori obloanele la multe proiecte online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.