Despre optimizarea conversiilor: JOI, 19 noiembrie la WebSell-7 si la Internet Fara Cravata, 27-29 noiembrie

  1. Joia asta termin o noua serie de webinarii dedicate comertului electronic prin WebSell-7, webinar dedicat optimizarii conversiilor. Multumesc inca o data participantilor la aceasta noua serie de WebSell, si probabil urmatoarea o voi face in primavara lui 2010.

    Linkul pentru inscrierea dumneavoastra la webinar aici: https://www2.gotomeeting.com/register/217429979

    Tematica webinarului: instrumente si rapoarte specifice pentru optimizarea conversiei, ex: google web site optimizer.

    Linkul unic ce va fi primit de fiecare dupa inregistrare, pe care il veti accesa in seara zilei de 19 noiembrie, la ora 18:00, va fi trimis automat dupa aprobarea inscrierii dumneavoastra. Aprobarea se va face dupa ce veti plati webinarul aici: http://lt.kubu.ro.

  2. Tot despre optimizarea conversiilor, dar intr-un cadru mai putin formal, voi dezbate cu participantii la intalnirea "Internet fara cravata", organizata de Andrei Radu (aka GPEC, ANEC) si APTIBogdan Manolea. Asadar va invit sa veniti la Bran, intr-un peisaj pitoresc sa stam de vorba, sa socializam, sa ne cunoastem mai bine, si printre doua pahare de palinca puse de la dispozitie de gazde sa dezbatem putin despre optimizarea conversiilor si despre usability. Sa vedeti ce o sa se aprinda discutia!!!

    Mai multe despre aceasta intalnire, cine vorbeste, care este tematica discutiilor, cat este costul cazarii si al workshop-ului de la Bran aici: Organizatorii GPeC impreuna cu APTI va invita la munte pentru "Internet fara Cravata"

So, o saptamana cat mai placuta va doresc.. cu cat mai multe conversii!!!

Share Button
No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.