1 zi consultanta gratuita cui il va convinge pe Mihai sa cumpere online, via @gpec2009

Am ras cu lacrimi ascultand spotul radio urmator.. unde Mihai, ce intruchipeaza parintele modern, pus de fiul sau sa cumpere nu stiu ce "chestie", zice "lasa-ma ca-s distruuus…". Si o zice foarte funny. Asa ca ma ofer sa dau consultanta gratuita acelui magazin online care se ofera sa-l invete pe Mihai sa cumpere online. :))


GPeC 2009 – Spot Radio Gala Premiilor eCommerce
Asculta mai multe audio Reclame

Acu vorbind serios, nu ar strica sa treceti pe la Gala Premiilor in E-Commerce 2009, ce va avea loc pe 20 octombrie la Hotel Ramada – detalii pe site-ul evenimentului.

Cine e Mihai? Si ce o vrea sa cumpere online?

LATER UPDATE: Se simte nevoie in piata sa il instruim pe Mihai cum sa cumpere online? o fi nevoie de webinarii, seminarii dedicate cumparatorilor online, si in care sa le aratam avantajele, sa le spunem cum sa comande in siguranta? Mihai ce spui?

No tags for this post.

Related posts

6 thoughts on “1 zi consultanta gratuita cui il va convinge pe Mihai sa cumpere online, via @gpec2009

 1. Da Liviu,

  este nevoie in piata de educatie. sa il invatam pe Mihai cum sa cumpere online. E nevoie sa le explicam de ce e sigur, ce e ala card si mai ales ca se foloseste si la altceva decat la scos banii de la bancomat. 😉

  Si nu vorbesc aici de cititorii blogului tau sau de oamenii din industria de online. Vorbesc aici de “Ion Ionescu” sau “Pop Popescu” adica exact cei care zic ca netu mobil este la fel de scump ca un film la mall.

  Parerea mea: spotul e genial.

 2. Site-ul http://www.gpec.ro nu funcționează în Fedora 11 x86_64 cu Flash 10 (pentru 64 biti)… Este total nefuncțional… m-am uitat și în sursa paginii și am încercat cu “inside information” (din codul HTML) nimic… e mort !

  Și asta ar trebui să învățăm… ACCESIBILITATE !
  Mai multe la: http://www.w3.org/WAI/

 3. @eRadical – cati oameni intra pe site-ul respectiv cu “Fedora 11 x86_64 cu Flash 10 (pentru 64 biti)…” crezi ca sunt mai multi de 0.5%?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.