WebSell-1, webinar pe teme de comert electronic – 1 octombrie, ora 18:00

Asa cum am mai anuntat pe blog, in toamna aceasta reiau seria de webinarii dedicate comertului online. Primul webinar din editia de toamna a WebSell va avea loc JOI, 1 octombrie 2009, la orele 18:00. Pentru cei ce nu stiu inca ce inseamna un webinar aveti aici un link catre wikipedia. Este un seminar, un workshop, o conferinta online, stai acasa in fotoliul propriu, sau la birou si participi la webinar. 

Fata de editia din vara acestui an am decis sa schimb platforma de webinarii si probabil voi folosi solutia celor de la Citrix – GoToWebinar.com. Ca si la prima editie, primul webinar poate fi gratuit, sau altfel spus am sa va rog sa platiti la finalul acestui webinar doar in cazul in care ceea ce ati auzit, ceea ce ati invatat acolo v-a placut si va este util.

Linkul pentru inscrierea dumneavoastra la webinar aici: https://www2.gotomeeting.com/register/430346107

Linkul pentru plata online ulterioara a acestui prim webinar aici: http://lt.kubu.ro/AdaugaInCos.jsp?pr_id=350588&setcant=1. (doar daca sunteti multumit de informatiile primite)

La webinariile urmatoare, inscrierea se va face pe baza platii dumneavoastra in avans pe site-ul http://lt.kubu.ro.

Tematica primului webinar este: planificare & organizare, marketing & promovare, usability & seo, web analytics, instrumente pentru optimizarea conversiei – o trecere in revista a principalelor capitole din cursul de comert electronic.

Tematica tuturor webinariilor, precum si calendarul acestora, sunt aici: Calendarul cursurilor de comert electronic WebSell si iSell

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.