Impreuna cu 2Parale va invit la 3 webinarii dedicate marketingului afiliat

Incepand cu Miercuri 30 septembrie, trei speakeri cunoscuti in Romania, Booby Voicu, Andrei Rosca si Cristian Ignat, va vor explica ce este marketingul afiliat, cum se fac bani cu ajutorul blogurilor de nisa, sau cum poti investi ca afiliat in SEM si sa obtii rezultate. Organizate de 2Parale, aceste webinarii isi propun sa promoveze marketingul afiliat. Eu voi avea rolul de moderator si am sa incerc sa ajut speakerii sa raspunda la intrebarile puse in timpul webinariilor, le voi fi sper o gazda buna.

Affiliate Marketing Webinar – 2Parale

Bobby Voicu, Andrei Rosca si Cristian Ignat explica cum poti castiga bani folosind marketingul afiliat. 2Parale impreuna cu Liviu Taloi – SiteAudit organizeaza incepand cu data de 30 septembrie 2009 in fiecare miercuri seara de la ora 18:00 o serie de trei webinarii dedicate marketingului afiliat. Participa la aceste seminarii online, de acasa, din fotoliul propriu pentru a invata cum sa castigi bani recomandand produse si servicii, despre puterea niselor, diferenta intre publicitate si promovare si multe altele. Comunicat de presa.

 • Bobby Voicu, Introducere in Marketingul Afiliat – 30 Septembrie, ora 18:00 – locuri ocupate: 98 din 100, au mai ramas x (fara numar, fara numar.. s-au suplimentat locurile)
 • Andrei Rosca, Ce sunt, cum se creeaza si monetizeaza Blogurile de Nisa – 7 Oct, ora 18:00 – locuri ocupate: 101 din 100, au mai ramas x (fara numar, fara numar.. s-au suplimentat locurile) link inscriere: https://www2.gotomeeting.com/register/823626115
 • Cristian Ignat, SEM si Marketingul Afiliat – 14 Octombrie, ora 18:00 – locuri ocupate: 98 din 100, au mai ramas x (fara numar, fara numar.. s-au suplimentat locurile)

Mai multe detalii pe blogul 2Parale: 2 Parale Webinar

Invitatiile la aceasta serie de 3 webinarii dedicate marketingului afiliat, se dau cititorilor anumitor bloguri, prin afiliere… Sunteti cititorii mei, vreti sa participati la aceste webinarii (numarul de locuri este de aproximativ 100 per webinar), ridicati doua degete, puneti aici un comentariu cu adresa de email valida pe care veti primi mai apoi invitatiile de participare. Am sa incerc sa tin la zi numarul de locuri disponibile.. si am sa pun un contor la fiecare webinar pentru asta.

LATER UPDATE: va rog sa specificati si la care dintre webinarii doriti sa participati, la toate, la unul, la mai multe.. la care.. mersi.

LATER UPDATE 2: am sa modific cam la 2-3 zile numarul de locuri disponibile, am sa-l rog si pe Radu sa ma ajute ๐Ÿ™‚ Asa ca sa nu intrati in panica, comentariile oricum le voi aproba mai repede.

No tags for this post.

Related posts

93 thoughts on “Impreuna cu 2Parale va invit la 3 webinarii dedicate marketingului afiliat

 1. As vrea tare mult sa particip si eu la seminarul cu Andrei Rosca, dedicat blogurilor de nisa, de pe 7 oct. Sper a mai sunt locuri! ๐Ÿ™‚ Multumesc anticipat!

 2. Salutare; doresc si eu sa particip la aceste “webinarii” :); as vrea la toate, daca se poate, daca nu, ordinea este urmatoarea:

  1. Cristian Ignat, SEM si Marketingul Afiliat โ€“ 14 Octombrie, ora 18:00

  2. Andrei Rosca, Ce sunt, cum se creaza si monetizeaza Blogurile de Nisa โ€“ 7 Oct, ora 18:00

  3. Bobby Voicu, Introducere in Marketingul Afiliat โ€“ 30 Septembrie, ora 18:00

  P. S. in cel mai rau caz, poate avetzi si … “locuri in picioare” … ca la RATB ๐Ÿ™‚

 3. Salutare, salutare! Trei degete si aici pentru webminarii! 1, 2 si 3. Daca nu se poate la toate, macar la 2 si 3 ๐Ÿ˜€ Daca nu se poate la doua, macar la 2 :)). Rog frumos, promit dedicatie maxima si multumesc mult.

 4. As fi foarte bucuros daca as putea participa la toate trei.
  Daca nu se poate,ordinea prioritatilor mele este urmatoarea:
  1. Andrei Rosca, Ce sunt, cum se creaza si monetizeaza Blogurile de Nisa โ€“ 7 Oct, ora 18:00
  2. Cristian Ignat, SEM si Marketingul Afiliat โ€“ 14 Octombrie, ora 18:00
  3. Bobby Voicu, Introducere in Marketingul Afiliat โ€“ 30 Septembrie, ora 18:00

  Multumesc frumos!

 5. Salutare,

  Sunt in domeniu de ceva timp. As vrea sa imi inbuntatesc tacticele si sa aflu noutati. Am inceput si eu cu 2parale si anume in romania folosesc “haine de la catalin botezatul”. La mine totul e pregatit dar vreau sa imi fac timp si de promovare si mai ales cum sa o fac cu cap. De asemenea folosesc webgains.com si o companie din uk care ofera informatii despre “aupair”. Aici am domeniul aupair.ro si am reusit sa strang doar 10 lire sterline pana acum in 3 luni.

  Stiu ca sunt “firmituri”, dar e un income pasiv si nu am ajuns inca sa investesc 100% din timp pentru ca nici nu am solide cunostinte in promovare. Adica as avea dar nu am cu cine lucra + salariul nu imi ofera posibilitatea inca sa folosesc companii de ads like adwords. In schimb am folosit bidvertiser.com si sunt oare cum multumit.

  Sorry. Lung post dar as vrea si eu o invitatie la toate cele 3 webminarii.

  Mersi mult.

 6. m-ar interesa si pe mine seminariile sustinute de Bobi Voicu si Cristian Ignat. daca pot obtine si eu o invitatie. Va multumesc!

 7. La acest webminar sper sa primesc si eu invitatie. Au fost destul de multe pe care le-am pierdut dar pur si simplu nu s-a putut.

  Deci daca se poate, vreau sa ma inscriu si eu la toate cele 3 webminarii

 8. As vrea la toate 3 daca se poate… A fost foarte buna prezentarea sustinuta azi, dar pusa la o ora care nu a avantajat-o. Fiind ultima toata lumea era obosita si nu mai puteau fii toti atenti cum ar fi trebuit sa fie la un subiect ca acesta…

 9. Buna ziua!
  As dori si eu va rog o invitatie la “Ce sunt, cum se creaza si monetizeaza Blogurile de Nisa” (7 Oct) si la “SEM si Marketingul Afiliat” (14 Oct).
  Va multumesc. O zi buna!

 10. @Andrei – mailul cu invitatia se va trimite pe fiecare email valid din lista celor care au “ridicat doua degete” aici pe blog.. so, nu stiu cum iti pot trimite 2 invitatii 1 mail

 11. si eu vreau doua invitatii la toate trei webinariile daca se poate, daca nu cel putin la primele doua ๐Ÿ™‚ multumesc frumoos ๐Ÿ™‚ o sa scriu despre si deja spun mai departe ๐Ÿ™‚

 12. As dori o invitatie la webinarul de pe 30 sept.
  sunt interesat de subiect, am si un site pe care as dori sa-l inscriu dar la incercarile de inscriere pe 2parale.ro n-am primit nici un raspuns…

 13. Mai am sa strang vreo 2-3 liste, deocamdata situatia sta asa:

  * Bobby Voicu, Introducere in Marketingul Afiliat โ€“ 30 Septembrie, ora 18:00 – locuri ocupate: 59 din 100, au mai ramas 41
  * Andrei Rosca, Ce sunt, cum se creaza si monetizeaza Blogurile de Nisa โ€“ 7 Oct, ora 18:00 – locuri ocupate: 63 din 100, au mai ramas 37
  * Cristian Ignat, SEM si Marketingul Afiliat โ€“ 14 Octombrie, ora 18:00 – locuri ocupate: 58 din 100, au mai ramas 42

 14. felicitari pt initiativa! cu voi in frunte, Romania se misca incet, dar sigur, spre un comert online si affiliate marketing de calitate ๐Ÿ™‚ BRAVO!

  as vrea invitatie la toate 3, mersi fain ๐Ÿ™‚

 15. Ar fi interesant pentru mine sa particip, mai ales ca nu am putut ajunge la cea mai recenta reuniune pe afiliere la care au fost 2parale (cea de la Concept Store). Asadar, daca mai este loc (la toate as prefera) mi-ar face placere, afilierea fiind un domeniu care ma intereseaza din ce in ce mai mult. Numai bine, Eugen.

 16. As dori si eu sa particip la seminarul tinut de Andrei Rosca, si daca nu mai sunt locuri la cel sustinut de Cristian Ignat. Looking forward for details ๐Ÿ™‚

 17. Doua degete pentru seminarele 1,2 si 3.

  Pentru seminarul 1 m-am inregistrat folosind linkul dat.

  Astept sa primesc invitatie pentru 2 si 3, daca se poate, sau sa ma inscriu singura, asa cum am procedat cu seminarul 1. Multumesc si astept un raspuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.