Ne intalnim la Online Business Forum – Brasov, 22 septembrie 2009

Ştii care sunt beneficiile utilizării instrumentelor online în dezvoltarea afacerilor? Cunoşti modalităţile de măsurare a investiţiei firmei tale în instrumente de afaceri online? Vrei să afli informaţii practice, bazate pe studii de caz, pe care să le aplici imediat în afacerea ta?

Te aşteptăm atunci la Online Business Forum: Braşov, 22 septembrie (Hotel Aro, Sala Europa)!

Evenimentul organizat de Fundaţia Post Privatizare şi Underclick.ro îşi propune să sprijine întreprinderile mici şi mijlocii, mai ales în contextul economic actual, prin atragerea atenţiei asupra beneficiilor deosebite ale utilizării Internetului şi instrumentelor online în general în dezvoltarea afacerilor. Specialişti în marketing, management, comerţ electronic şi online business vor fi la dispoziţia întreprinzătorilor pentru a oferi răspunsuri la întrebările legate de avantajele utilizării mediului online în strategia de afaceri a firmelor, în special în contextul actual al mediului de afaceri românesc. Péter Barta – Director Executiv FPP, Claudiu Gămulescu – online specialist şi Manager al Underclick.ro, Liviu Taloi – consultant e-commerce sunt doar câţiva dintre invitaţii care vor încerca, cu participarea activă a întreprinzătorilor, să evidenţieze în mod practic avantajele de business ale includerii mediului online în dezvoltarea unei strategii de business.

Participarea este gratuită, în baza unui formular de înregistrare ce poate fi accesat pe site-ul oficial al evenimentului, la www.obf.ro.

Conferinţa este organizată de Fundaţia Post Privatizare şi Underclick.ro, parteneri fiind Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Banca Transilvania, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Argeş. Evenimentul este susţinut de partenerii media impactnews.ro, esimplu.ro, wall-street.ro, clubafaceri.ro, Transilvania Express, 9am.ro, mytex.ro şi este sprijinit de Vitality Media, DWD, Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet, Asociaţia Naţională pentru E-Commerce şi Mark Instinct.

LATER UPDATE: Voi vorbi despre Web Analytics, despre masuratori si eficienta, ROI.

No tags for this post.

Related posts

4 thoughts on “Ne intalnim la Online Business Forum – Brasov, 22 septembrie 2009

  1. salut
    bune posturi ai astept pe urmatoarele.
    poti sa imi spui te rog unde gasesc si eu banerele publicitare pentru …..ro si …..ro pentru ca pe google nu am gasit nimic.

    multumesc fumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.