Unde ne intalnim in toamna aceasta sa vorbim despre comertul electronic – magazine online

LATER UPDATE: Dau 5 invitatii la primul WebSell din data de 01 octombrie 2009 primilor 5 bloggeri care vor realiza un mini interviu participantilor la editia precedenta si vor prezenta pe blogurile proprii acest feedback, o recenzie a WebSell editia de vara 2009 povestita de cei care au participat atunci. 

Astazi am updatat informatia cu privire la calendarul webinariilor WebSell (1-7). Pentru cine nu stie ce este un webinar explicatia e foarte simpla, este un curs, un seminar unde tu stai in fotoliul de acasa si prin intermediul unui browser si a unei perechi de casti sau boxe ma auzi in timp ce iti explic despre ce este vorba..

Deci din 01 octombrie pornim la drum intr-o noua serie de webinarii dedicate comertului electronic. Primul WebSell va avea loc pe 01 octombrie, intr-o joi, de la orele 18:00 la 20:00. Tematica si cerintele (numar maxim de participanti, cost) in pagina dedicata – vezi pe sidebar sub primul banner, sau click pe banner.

  1. Pe 22 septembrie am fost invitat sa vorbesc despre Web Analytics la Online Business Forum in Brasov.
  2. Pe data de 24-25 septembrie ne vom vedea la PowerCamp unde impreuna cu Adi Zamfira voi incerca sa trec in revista principalele aspecte ale afacerii din spatele unui magazin online. Nu voi avea foarte mult timp la dispozitie, dar voi structura informatia astfel incat sa avem macar 30 de minute in fiecare zi de intrebari si raspunsuri. Asa ca sper sa avem un dialog constructiv la aceasta conferinta.
  3. Pe data de 30 septembrie, incepe o serie de 3 webinarii dedicate … hmm, nu am voie deocamdata sa spun. Dar voi dezvalui foarte curand aceasta informatie. Voi fi moderator si co-organizator la o serie de webinarii dedicate unui sector al marketingului online drag mie, si clientilor mei – magazine online, deopotriva. Mai multe detalii in cateva zile.
  4. Pe data de 1 octombrie cum va spuneam reluam seria de webinarii dedicate comertului online, si aveti aici calendarul detaliat al noii serii. Astept sa va inscrieti si sa am aceeasi participare activa ca la prima serie din vara acestui an (mai – iulie). Cei care doresc pot sa vada si inregistrarile de atunci, totul pe site pus la dispozitie de KUBU.
  5. Undeva pe la mijlocul lui octombrie, nu stiu exact cand, dar va voi spune sau veti afla singuri, va avea loc Gala Premiilor eCommerce 2009, unde voi avea placerea sa prezint analiza de usability a competitorilor inscrisi in concurs si probabil voi raspunde la o scurta sesiune de intrebari si raspunsuri dedicate comertului online. Anul acesta prezentarile vor fi practic sesiuni de Q&A si deci astept intrebarile voastre.

Deocamdata cam atat, sper sa va faca placere sa stam de vorba, fie fata in fata in cazul evenimentelor offline, fie via internet in cazul webinariilor. Eu unul ma pregatesc temeinic pentru intalnirile cu voi. Ca de obicei astept intrebari si mici probleme la care pot gasi rezolvari si pe mail sau prin intermediul comentariilor pe acest blog.

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.