Scurte/Quickies 32.1 – Ce se mai intampla in mediul online in timpul vacantei?

Este august, vanzarile scad… Este august, majoritatea celor din mediul online sunt in vacanta. Si cu toate acestea exista actiuni ce mai scot din amorteala online-ul romanesc.

  1. Gala Premiilor eCommerce GPeC 2009 anunta zilele acestea cele 95 de criterii

"Magazinele online care intra in competitie la cea de a patra editie a Galei Premiilor eCommerce vor fi analizate prin prisma a peste 95 de criterii de jurizare, exceptand cele 6 reguli impuse de organizatori prin preselectie. Recunoscut in piata drept “cel mai bun si complet tutorial public romanesc despre cum sa-ti auditezi propriul site” (Dragos Dehelean, Selenis) sau “ghid despre cum sa-ti faci un magazin de succes” (Adrian Zamfira, KuBu), setul de criterii de jurizare dezvoltat de organizatorii GPeC 2009 evidentiaza fiecare aspect important al unui business online." – mai multe detalii aici

“Revolutionam sistemele de jurizare ale evenimentelor de profil. GPeC 2009 va beneficia de doua jurii care puncteaza magazinele online in baza acelorasi criterii. Vrem doua perechi de ochi si vrem parerea specialistilor versus parerea clientilor”, explica Andrei Radu

  1. Un poll interesant apare pe Twitter, despre vanzarea produselor farmaceutice online

Ati cumpara produse farmaceutice (medicamente fara reteta, dermato-cosmetice, suplimente) online? – http://twtpoll.com/gv6m0b

  1. Business Standard isi deschide usile prin intermediul retelei sociale LinkedIn

Invitaţie în redacţia Business Standard alături de noul redactor-şef, Radu Soviani. Să ne cunoaştem mai bine! Business Standard le mulţumeşte cititorilor săi pentru încrederea acordată alegându-l drept sursa zilnică de informaţii economice. La un an de la începutul crizei, Business Standard îşi întreabă cititorii cât de bine i-a informat în legătură cu evoluţia ei. Dacă citeşti Business Standard, vrem să ştim părerea ta şi să te cunoaştem mai bine. De aceea, te invităm în redacţia Business Standard la o discuţie cu jurnaliştii şi noul redactor-şef al cotidianului, Radu Soviani. Îţi vom mulţumi pentru timpul acordat oferindu-ţi cartea "An Inconvenient Truth", a laureatului premiului Nobel, Al Gore şi "Ghidul de criză pentru firmele româneşti".

  1. Azerty si AMD sponsorizeaza "Ardeal Blog Tour" – aka visurat.ro si oviblog.info pe bicicleta se plimba prin Ardeal

Pentru cei care inca nu stiu despre ce-i vorba, hai sa va mai spun odata. Impreuna cu Ovi ne-am hotarat sa facem turul Ardealului cu bicicletele pentru ca aveam impresia ca au inceput sa ni se atrofieze muschii, dat fiind faptul ca stateam zilnic numai in fata calculatorului si singura miscare pe care o faceam era de la calculator la frigider sau la baie. Pe langa aceasta, am realizat ca am depasit cu mult greutatea mea ideala, asa ca era neaparat necesara o actiune de genul acesta.

Aceasta actiune a fost posibila cu ajutorul a mai multor sponsori, sponsorii principali fiind www.azerty.ro si AMD. Spun ca sunt principali pentru ca au contribuit cel mai mult la reusita acestei actiuni cu fonduri si echipamente. Printre altele, AMD si azerty.ro au trimis bicicleta cu care voi face eu turul Ardealului. Este o bicicleta Rockrider personalizata cu AMD. Aceasta bicicleta, dupa terminarea turului, va fi scoasa la licitatie pe blog iar banii vor fi donati unui om care are nevoie de ei. Vom hotara impreuna cui vor fi trimisi banii.

Si acestea sunt doar cateva din actiunile pe care le-am urmarit mai indeaproape. Sunt fara indoiala mult mai multe.. Pentru asta ar trebui sa ciuliti urechile pe Twitter, pe FaceBook, pe LinkedIn.. locurile unde lumea nu doarme niciodata.

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.