Scurte/Quickies 31.1 – WebSell reluat in 17 septembrie, Internship la Oktal, o vara condimentata cu Mujdei.ro

Iata cateva din noutatile saptamanii.

  1. Reiau WebSell din toamna, cu ceva schimbari, insa in acelasi format de webinar – seminar online, puteti participa de acasa/de la birou, din fotoliul propriu, cu un simplu browser si niste casti/boxe. Asadar primul webinar din noua serie va avea loc pe 17 septembrie 2009, la orele 18:00. Modificarile sunt: numarul maxim de participanti va fi de 20 la toate webinariile (voi incerca sa asigur o camera mai incapatoare poate la primul webinar), ordinea webinariilor este cea normala, incepand cu websell-1, introducere in comertul electronic, continuand cu websell-2, planificare, organizare departamente, apoi websell-3 marketing 1 – chestiuni de baza in marketing online, websell-4, usability & seo basics pentru magazinele online, websell-5 & 6, cele doua webinarii dedicate web analytics, si la final websell-7, webinar dedicat prezentarii unor instrumente pentru optimizarea conversiei.

    Voi adauga cat de curand alaturi de WebSell si iSell inca o forma de curs/consultanta. Trei zile de consultanta specifica alaturi de tine si colegii tai, intrebari si raspunsuri, un iSell/WebSell dedicat unei anumite companii. Impreuna vom trece in revista toate aspectele necesare dezvoltarii unui business online, a unui magazin online. Deja am avut doua experiente pe aceste mini cursuri dedicate nevoilor unui magazin online anume si ma gandesc sa ii dau o forma comerciala, sa-l prezint mai bine.

    Pe langa acest curs de 3 zile pe care am de gand sa-l lansez in toamna care vine, am sa vin in intampinarea cererilor voastre si veti gasi pe pagina gazduita de KUBU inregistrarile webinariilor WebSell. Tot pentru a veni in sprijinul celor care doresc consultanta rapida am sa incerc sa pun la punct un sistem de Support Online (unde veti putea primi raspuns la intrebari via email/telefon) sau un sistem de intalniri la cafea/pranz unde sa imbinam placutul cu utilul. Ma mai gandesc la forma efectiva, ideea este insa ca la ani de criza se cer noi forme de servicii. WebSell este doar inceputul unor servicii, unor micro-servicii adresate celor care intra pentru prima data in business-ul online. 

  2. Tot in ideea de a creste calitatea serviciilor in comertul online romanesc, am decis sa sprijin cu cateva ore de cursuri adresate studentilor doritori sa inceapa sa lucreze in acest domeniu, initiativa celor de la Oktal: Te invitam la Internship OKTAL 2009. Studentii doritori sa afle cum este sa lucrezi intr-un magazin online vor face practica timp de 1 saptamana in magazinul online Oktal in perioada 15 iulie – 15 august, iar la finalul ei se vor intalni cu mine, si vom discuta despre acest tip de comert. Sper sa fie o atmosfera lucrativa si efervescenta! Sa vedem care studenti renunta la vacanta pentru o practica ce se anunta interesanta!
  3. Si in final nu pot decat sa va doresc o vara condimentata de MUJDEI.ro. Un amic foarte drag mie, un fost coleg de scoala generala intra in acest fel in arena online, atacand un subiect mereu spumos, lumea savorii – culinara. A ales pentru asta cel mai interesant aliment, condiment, ustoroiul, drag noua romanilor. Numai cand citesc retelele propuse de mujdeiuri de pe paginile site-ului lui si am probleme cu glanda salivara… Se anunta un site cel putin interesant, daca nu cumva chiar picant… Succes Darie!

PS. Ii urez si eu bun venit in blogosfera lui Radu Apostolescu de la eMAG. Il astept si pe Twitter…

Share Button
No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.