WebSell-4 doua saptamani la rand: astazi 4 iunie si saptamana viitoare pe 11 iunie

Modulul WebSell-4, cel dedicat partii a doua din web analytics il voi prezenta de 2 ori. Astazi, asa cum era programat si inca o data saptamana viitoare, pe 11 iunie 2009. Fac acest lucru pentru ca am aflat ca sunt participanti care desi ar fi dorit sa asiste la webinarul de astazi nu au cum pentru ca se duc la un alt eveniment dedicat industriei online, Net StartUp, eveniment care incepe astazi tot la ora 18:00.

Deci WebSell-4 va avea loc astazi la ora 18:00, asa cum era programat dar va fi repetat si saptamana viitoare pe 11 iunie 2009. In consecinta voi decala calendarul webinariilor WebSell cu 1 saptamana. Voi face modificarile de rigoare pe calendar asap.

Pe cei care deja s-au inscris pe pagina http://lt.kubu.ro ii astept diseara la webinar.

No tags for this post.

Related posts

One thought on “WebSell-4 doua saptamani la rand: astazi 4 iunie si saptamana viitoare pe 11 iunie

  1. Mediul online este un domeniu in continua dezvoltare si fara sfarsit, motiv pentru care reprezinta si tema mea de licenta.

    Mi-am propus sa realizez o cercetare vis a vis de atitudinea si perceptia utilizatorilor de internet din Romania privind mediul online, si am realizat un chestionar online, la care va invit sa participati http://www.eSurveysPro.com/Survey.aspx?id=41869cbb-5263-4447-b32b-38509d38c1f0
    Rezultatele cercetarii le voi publica pe blog, dupa data de 22 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.