WebSell news: un sondaj si un chestionar, 21-22 WebSell-2

Am ceva noutati in ceea ce priveste seria de webinarii WebSell. Incepand cu cele mai arzatoare si mai urgente chestii, azi am pus un mic sondaj pe twtpoll despre instrumentele de marketing pe care voi considerati ca sunt cele mai eficiente pentru un magazin online: Care credeti este cel mai important/eficient instrument de marketing pt un magazin online? De acolo insa am uitat newsletterul, email marketingul si imi fac mea culpa. Daca vreti sa votati cu acel instrument, alegeti altele sau puneti un comentariu. Acest sondaj ma ajuta in ajustarea finala a materialului pentru WebSell-2 ce va avea loc pe 21 mai 2009 la orele 18:00-20:00.

Si pentru ca am vorbit de WebSell-2, am primit pe Facebook un comentariu pe pagina evenimentului de acolo cum ca pe 21 mai sunt sfintii Constantin si Elena. Imi pare rau ca am omis sa iau in calcul si acest lucru. Ca atare, daca sunt cereri de participare (puneti comentarii aici sau pe facebook) si nu pot fi onorate din aceasta cauza, am sa repet chiar si pentru un singur om webinarul pe data de 22 mai 2009, la aceeasi ora. Nu uitati insa ca inainte de a primi codul de acces la webinar trebuie sa treceti pe la cosul de cumparaturi si sa faceti plata pentru acest webinar pe shopping cart-ul pus la dispozitie de Kubu.

Apoi mergand mai departe pe calendarul webinariilor si trainingurilor WebSell si iSell, ajungem la WebSell-3, dedicat instrumentelor de tip web analytics, unde voi acorda 2 implementari gratuite de Google Analytics: 1 implementare pentru un magazin online si 1 implementare pentru un site de continut. Pentru a alege castigatorii acestor 2 implementari de Analytics am facut un chestionar pe care va invit sa-l completati daca doriti sa beneficiati de acest bonus.

Intr-un timp destul de scurt voi publica si chestionarele pentru acordarea bonusului la WebSell-4 si WebSell-5. Pana atunci, v-as ruga sa completati sondajul acesta si chestionarul pentru acordarea celor 2 implementari de GA.

Share Button
No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.