WebSell-1, primul webinar pe teme de comert electronic – 6 mai 2009, ora 18:00

Luand in calcul cererea voastra (sondajul efectuat aici pe blog si cel efectuat pe twitter) am decis sa tin primul webinar pe data de 6 mai 2009, de la ora 18:00 la ora 20:00. Timpul il voi imparti in doua, in prima parte voi prezenta eu cateva slide-uri si voi vorbi pe marginea lor, apoi facem sesiune de intrebari si raspunsuri in partea a doua. Taxa de participare este de 15 EUR (incl TVA) si o puteti achita prin OP (sper sa aveti toti internet banking) sau alte metode de plata (mai studiez ePayment si MobilePay, depinde si de timpul alocat implementarii unui mic cart pe blog). Luati legatura cu mine prin email – liviu@liviutaloi.ro sau liviu.taloi@siteaudit.ro – sa va trimit o proforma.

Problematica cursului de comert electronic (pe care deja il tin alaturi de colegii de la Picant) este foarte cuprinzatoare, iar cele 12-14 ore de curs nu-mi ajung aproape niciodata. Acesta este de fapt unul din motivele pentru care am apelat la aceasta metoda de organizare, webinarul. Functie de numarul de comentarii voi achizitiona un serviciu sau altul (sunt cateva servicii bune de online conferencing) si voi anunta aici linkul de inregistrare.

iSell, cursul pe care il tin undeva la inceputul lunii iunie, are aproximativ 1kg de hartie, aprox 200 de pagini, si timp insuficient pentru a trece prin toate in cele 2 zile. Acum am sa aleg impreuna cu voi tematica acestui mic webinar, numit cu voia voastra WebSell-1, desi s-ar putea sa nu atingem prea mult comertul online…

As putea vorbi despre organizarea echipei, despre buget si ceva costuri, desi s-ar putea sa va plictisesc putin cu procedurile respective sau cu fisele de post, am putea trece la marketing online, aplicat sau nu magazinelor online si atunci ar fi chiar interesanta prezentarea, insa ar trebui mai inainte sa cunoasteti metodele prin care puteti masura actiunile de marketing, eu nu concep actiuni fara a le putea evalua impactul, rezultatul, deci ar trebui sa aveti cunostinte de analytics, sau am putea sa vorbim despre usability si am putea sa vorbim chiar mai mult de doua ore.. am sa va rog deci sa scrieti comentarii la acest post pentru a alege tematica acestui prim webinar: web analytics, usability & seo, marketing & promovare, planificare & organizare, instrumente pentru optimizarea conversiei.

Voi alegeti una din temele de mai sus prin comentarii la acest post, si aveti timp o saptamana, pana miercurea viitoare pe 29.04.2009, sa puneti intrebari la care ati vrea raspuns in cadrul webinarului.

Ce tematica vreti sa abordam la WebSell-1 (06.05.2009 18:00)

View Results

Loading ... Loading ...
No tags for this post.

Related posts

6 thoughts on “WebSell-1, primul webinar pe teme de comert electronic – 6 mai 2009, ora 18:00

 1. Eu ma gadesc la o serie de 5 WebSell-uri (unul in fiecare saptamna) in ordinea asta:

  1. planificare & organizare
  2. usability & seo
  3. marketing & promovare
  4. web analytics
  5. instrumente pentru optimizarea conversiei

 2. Si eu as zice la fel, insa nu am experienta cu webinarul, de aceea am zis ca primul sa fie practic decis de majoritatea celor care se vor inscrie.

  Insa, am sa ma uit pe programa cursului iSell si am sa fac atunci asa cum spui tu, o insiruire de webinarii pe parcursul a mai multor saptamani de zile.

  Cu primul va fi mai greu, dpdv al organizarii, apoi va fi din ce in ce mai usor. Tocmai ce am incheiat ceva teste cu un serviciu de online conferencing. Pare promitator.

 3. As propune lista urmatoare:
  1. marketing & promovare
  2. web analytics
  3. instrumente pentru optimizarea conversiei
  4. usability & seo
  5. planificare & organizare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.