1 ora de consultanta gratuita pe Twitter, aproape zilnic – follow http://twitter.com/ltaloi

Ati observat ca am scris mai rar in ultimul timp pe blog. Unul din motive, nu este singurul, este si testarea interactiunii cu userii direct pe Twitter. Am contul pe Twitter (@ltaloi) de ceva vreme, mai exact de pe la sfarsitul anului 2007, dar il folosesc in mod intensiv de cateva luni de zile. 

Mai mult, in ultima luna de zile am experimentat diverse abordari pentru contul meu de Twitter ca si pentru contul unor clienti, majoritatea cu magazine online. Am tras deja niste concluzii, insa mai e mult de lucru pana sa declar ca am stors din acest instrument tot ce se putea. Dar am clienti sau prieteni pe Twitter care deja au facut primele vanzari directe sau oricum au folosit acest instrument pentru a castiga bani.

In concluzie, desi este un instrument cu o acoperire media mica, aproximativ cateva mii de persoane vorbitori de limba romana (Top 100 Bucharest) il folosesc, Twitter se dovedeste un tool deosebit de util pentru anumite afaceri pe net.

Multi s-au plans ca postez prea des (cei mai vorbareti) pe Twitter, unii mi-au dat unfollow, insa am reusit sa adun peste 1000 de followeri si asta de cand ma ocup mai bine de acest cont de pe Twitter. Altii mi-au multumit pentru linkurile postate acolo, cu multi dintre ei am dialogat mult mai facil decat pe blog, Twitter dovedindu-se un instrument mult mai fierbinte decat blogul.

Astazi vreau sa mai incerc un experiment: cel putin o data pe saptamana (depinde de timpul meu liber) voi anunta pe blog 1 ora de consultanta gratuita si o tematica despre care sa vorbim pe Twitter. Astazi, vorbind cu @bogdanclaru despre Google Analytics am ajuns la concluzia ca trebuie aruncata putina lumina asupra acestui serviciu Google. Azi, de la ora 14:00 la ora 15:00, daca nu cumva ma lasa conexiunea de Internet, voi sta de vorba cu voi despre Google Analytics. Voi raspunde la cat mai multe intrrebari despre acest serviciu Google.

So, astazi de la ora 14:00 la ora 15:00 (GMT +2, Bucharest time) va astept pe twitter.com/@ltaloi sa vorbim despre Google Analytics (#GA pe twitter).

PS. Puteti sa urmariti discutia si de aici din blog, in sidebar exista un widget ce afiseaza discutiile mele de pe twitter.

UPDATE: Am fost online pe Twitter. Cele mai bune intrebari le voi publica aici, daca am ce.. experimentul nu a fost o reusita, dar nu e bai, zilele nu au intrat in sac. Poate nu am ales bine tematica despre care sa vorbim, poate nu am ales bine ziua in care sa ne intalnim pe twitter, poate ca twitter nu e un canal pentru a purta discutii asemanatoare unui webinar. Nu voi abandona acest proiect si voi incerca in alta zi sa colectez intrebari puse in direct despre o tematica anume. Poate ma veti ajuta voi si vom alege mai bine tematica si momentul, ce ziceti?? La ora inchiderii  (15:05 2009-03-29)acestui prim experiment citisera acest post putin peste 30 de insi si pe twitter nu am inregistrat nicio intrebare..

No tags for this post.

Related posts

One thought on “1 ora de consultanta gratuita pe Twitter, aproape zilnic – follow http://twitter.com/ltaloi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.