M-am alaturat echipei de Vanzari 2.0. Mai multi comercianti din offline in online!

Incepand de astazi voi promova cot la cot cu echipa MB Dragan campania acestora de a aduce mai multi comercianti in online. Mai mult de atat impreuna cu echipa dedicata acestui proiect vom dirija si vom inlesni patrunderea pe online a comerciantilor pana acum obisnuiti cu mediul offline. Vom merge impreuna la clienti, si ii vom asista de-a lungul acestui proces.

Am ales sa ma alatur acestui proiect in primul rand pentru ca stiu cat de dificil poate fi lansarea unui magazin online atunci cand nu ai pe cineva langa tine sa te invete cum sa faci acest lucru, dar mai ales pentru ca este un proiect de „evanghelizare”, un proiect care promoveaza in randurile antreprenorilor din offline avantajele comertului electronic. Si nu pot lipsi din acest proiect.

Mi-a placut mult formularea echipei de la MB Dragan in comunicatul de presa: „Toata lumea recunoaste semnele unei crize economice. Iar când aceasta s-a instalat deja, afacerile încep si ele sa sufere. Este foarte greu atunci sa te gândesti ca nu trebuie sa stagnezi sau sa te restrângi, ci mai degraba sa evoluezi. O criza înseamna de fapt si o mare sansa. sansa de a descoperi noi modalitati prin care afacerea poate sa prospere”.

Sansa aceasta poate fi comertul electronic, un magazin online!

Nu va fi un proces usor pentru cei care vor dori sa apeleze la programul Vanzari 2.0, sau unul derulat peste noapte. Dar va promit ca alaturi de experienta in comunicare si online a celor de la MB Dragan, in proiecte neconventionale, voi adauga si experienta mea de lucru efectiva cu principalele magazine online din .ro, iar rezultatele nu au cum sa fie altfel decat bune.

Asteptati-ma in biroul vostru sa vin, impreuna cu MB Dragan, sa va vorbesc despre conversie si proceduri de lucru, nise si ROI, marketing si web analytics!

LATER UPDATE: opinii despre aceasta actiune demarata de MB Dragan

 1. Vanzari 2.0 = solutie anti-criza, fulgerica.com
 2. Cu magazinul din offline in online, capslock.ro
 3. Din offline in online, Victor Kapra
 4. Solutie ecommerce de criza de la MBDragan, jurnalul de Oradea
 5. Ce-ar fi sa incepi o afacere online? MB Dragan are solutia: Vanzari 2.0!, refresh.ro
No tags for this post.

Related posts

2 thoughts on “M-am alaturat echipei de Vanzari 2.0. Mai multi comercianti din offline in online!

 1. Felicitari amice…insa nu s-a terminat totul
  mai este un alt festival…ZBB
  inscrie-te si tu la zbb-2009.ro
  inscrieti-va toti si puneti-va bannerul
  cei care sunteti din Bucuresti
  dati mai departe vestea…eu sunt primul inscris pt ca abia s-a dat drumul la festival
  multam fain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.