eMAG relanseaza sistemul de afiliere dupa 4 ani

De aici.

"Da, relansam dupa aproape 4 ani un proiect care desi era poate mult inaintea vremurilor la prima sa versiune, a fost un succes real. Si redeschidem discutia despre afiliere – un model de marketing 100% online, putin practicat deocamdata in Romania dar care constituie o adevarata industrie in afara tarii.

Am reconstruit programul de afiliere, de astazi eMAG ProfitShare, inspirati de principiile foarte simple si clare ale Amazon Associates: instrumente dinamice (widget-uri) care preiau in timp real produse, categorii de produse selectabile de catre afiliat pentru a targeta cat mai bine vizitatorii propriului site, monitorizare si raportare in timp real. Toate acestea servesc  obiectiv principal: generarea de vanzari si rata de conversie maxima.

Despre functionarea efectiva a programului aflati mai multe din prezentare, din contul vostru si de la consultantii nostri."

Succes si afiliatilor si eMAG-ului.

LATER UPDATE: o descriere destul de buna a serviciului de marketing afiliat de la Google. Nu cred ca e bine cunoscut la noi.

No tags for this post.

Related posts

5 thoughts on “eMAG relanseaza sistemul de afiliere dupa 4 ani

  1. brr, sper ca daca ma reinscriu (desi am mari indoieli ca o voi face) sa nu fiu bombardat cu spam ca data trecuta

  2. Sincer, nu cred. Nu stiu daca eMAG a avut chiar primul sistem de afiliere din .ro, dar a fost oricum printre primele. Daca atunci nu a mers, poate acum va merge, mai ales ca in perioada de criza, magazinele online vor dori un astfel de mecanism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.