iSell – training de comert electronic (05-06 martie 2009)

Mai sunt cred trei saptamani pana la primul training iSell de anul acesta. Ar fi bine ca cei care m-ati contactat de la ultima editie incoace, spunandu-mi ca ati fi vrut sa participati dar nu ati putut si ca asteptati urmatoarea editie, sa luati legatura cu cei de la Picant Events.

Ii multumesc Ioanei Anescu pentru prezentarea facuta pe blogul propriu (Comertul electronic iese la lectie!) si-mi permit sa o citez putin aici: "Specialistii spun ca, in perioada aceasta mai "tulbure" este de asteptat ca mai multa lume sa se orienteze spre Internet. In plus, Comertul electronic ar trebui sa nu doarma niciodata! Sunt atatea ocazii de consum si vanzare care pot fi exploatate in fiecare perioada a anului incat ar trebui ca magazinele online sa se fiarba in mod constant la foc mare."

Si are dreptate, caci exista oportunitati in acest moment care trebuie exploatate. Insa, acum mai mult ca niciodata este momentul ca cei care pornesc la drumul comertului electronic sa aibe bugete bine construite. Anul acesta succesul va fi al celor care au banii la indemana, al celor care vor alege sa-si plateasca furnizorii la timp sau chiar cu banii jos. Pentru asta trebuie sa aveti cat mai bine facute temele, sa includeti in bugete cat mai bine costurile de lansare, de operare sau de promivare.

Cursul se adreseaza tuturor celor care au legatura cu comertul electronic, dar cred ca cel mai mult vor beneficia managerii si angajatii departamentelor de marketing. Prima parte a cursului e putin mai plicticoasa pentru oamenii de marketing dar interesanta si edificatoare pentru manageri, iar partea a doua e suculenta si plina de informatii necesare departamentului de marketing al unui magazin online.

Fata de editiile anterioare am mai adaugat ceva informatii in curs, de fapt o fac destul de des, iar cursantii au la dispozitie si un grup pe yahoo unde pot sa-mi adreseze intrebari. Grupul de discutii e deschis tuturor celor care nevoie de un sfat in acest domeniu, nu doar cursantilor.

As incheia acest post prin a indemna la actiune, nu la hibernare si sa va citez (multumesc Ioanei din nou) din Andy McIntyre "Daca ai impresia ca educatia e scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta."

Share Button
No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.