Inca un instrument educational in sidebar pentru pasionatii de comert electronic

Am pus inca un instrument util zic eu celor care isi dedica marea parte din ziua de lucru comertului electronic. Ideea adaugarii acestui mic instrument mi-a venit urmarindu-l  pe Krumel pe twitter, un bun specialist al mediului online pe care il recomand cu caldura, si care anunta zilele trecute aparitia pe youtube a unul canal dedicat serviciului Google Website Optimizer (GWO) – cititi aici de ce ar trebui si magazinele online sa faca teste de tipul split A/B sau MVT in cautarea solutiei ideale la o problema de uzabilitate folosind GWO. M-am uitat si eu la filmele de acolo, la webinar-iile de acolo, la o parte din ele eu partcipand live la momentul cand au fost programate de catre organizatori. De altfel urmaresc blogul GrokDotCom al celor de la FutureNow Inc si in mod special pe Brian Eisenberg (TheGrok) ale carui lucrari le am in biblioteca personala. Nu stiti ce pierdeti pana nu le veti citi..

Revenind, deci am mai adaugat in sidebar un RSS cu filmele de pe YouTube pe care le-am marcat ca si favorite, filme interesante din punct de vedere profesional, sper utile pentru cei care se ocupa de optmizarea paginilor sau de cresterea conversiilor pe paginile magazinelor online. In masura in care timpul imi va permite voi avea grija sa caut si sa marchez ca si favorite mai multe filmulete de acest gen.

Pana atunci va doresc vizionare placuta!

PS. Am pus RSS-ul si in header-ul blogului, astfel incat la apasarea iconitei RSS din bara de locatie/address bar/location bar, veti putea opta sa subscrieti la cateva feed-uri pe care le intretin, toate sper utile pentru cititorii acestui blog.

PS2. Pe cei ce vor sa afle mai multe despre magazinele online ii invit sa intre pe grupul dedicat discutiilor despre comertul electronic, iar daca nu le este suficient ii invit sa vina la iSell – traningul de comert electronic pe care il sustin cu ajutorul Picant Events.

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.