2parale.ro live de ieri. Nirvana pentru magazinele online. O pusculita sigura pentru afiliati.

2parale.ro este disponibil de ieri pentru magazinele online care doresc o metoda eficienta de reclama, ca si pentru cei ce doresc sa-si monetizeze site-urile.  Primii advertiseri inscrisi in sistem sunt Captaingo, MarketOnline si Florilabucuresti, site-uri de comert electronic toate.

Am explicat de ce este acest tip de reclama eficienta si ieftina pentru magazinele online. Si sunt sigur ca vor fi din ce in ce mai multe magazine online inscrise in sistem. Ce nu am explicat este modul in care acest sistem ajuta site-urile cu venituri mici… sa isi monetizeze, sa castige ceva bani de pe urma efortului de a publica ceva in mod constant pe web…

Multi nu sunt de acord cu acest tip de marketing, comentariile pe care le-am primit pe postul anterior si cele primite pe mail au fost dure unele din ele, dure cu conceptul si cu modul de a privi lucrurile. Foarte multi dintre cei care au blog, sau un mic site nu scot bani din acel instrument. Si daca ar vrea sa faca bani, ar dori sa castige cu AdSense de la 300 de dolari/euro pe luna.. Nu toate blogurile zboara, nu toate posturile voastre sunt de calitate, nu tot ce se scrie produce si bani.

Se uita un concept vechi, acela de pusculita, de economisire ban cu ban. Ce castig eu daca MarketOnline imi da 2%, da asta e comisionul oferit de ei in acest moment, dintr-un mouse vandut?? Daca mouse-ul costa 20 RON ce castig?? 40 de bani?? cum pot eu sa traiesc cu 40 de bani? Simplu… pentru ca ce ofera 2parale impreuna cu MarketOnline este un comision recurent, adica, acel client care acum ti-a adus 40 de bani in pusculita, iti poate aduce luna viitoare 40 de roni, adica 2% din 2000 RON, cat ar costa sa zicem un laptop.

Acesta e marele castig pe care un site mic dar care stie sa atraga un public care-i soarbe cuvintele si care stie sa faca recomandari, si aici vorbim de RECOMANDARI cu R, deci aici in aceasta recurenta este castigul. Nu va uitati ca sunt comisioane mici, da.. sunt. Si 10% dintr-un buchet de flori de 20 de ron e tot putin.. pentru unii. Insa, daca acel client cumpara flori des de acolo, de la acel site, atunci incep sa-ti intre in pusculita bani fara sa mai faci eforturi prea mari.

So, in concluzie, eu urez succes acestui tip de marketing la noi, si desi unii nu sunt la fel de entuziasmati ca mine de aparitia 2parale, eu consider ca multe din site-urile din Romania vor castiga bani prin acest tip de sistem, fie ca vorbim de 2parale, fie ca vorbim de sisteme concurente. Spor la comisioane.

Au mai scris despre subiect: Krumel, Vlad Stan, Mihai Brehar

LATER UPDATE: cum arata uneltele puse la dispozitie de 2parale, in cazul lui MarketOnline

Link text – MarketOnline

Reclama text –

Un mic banner –

No tags for this post.

Related posts

2 thoughts on “2parale.ro live de ieri. Nirvana pentru magazinele online. O pusculita sigura pentru afiliati.

  1. Misto. Am mai discutat cu tine mai demult ca ideea de afiliat mi se pare foarte buna.
    Exista insa – IMHO- 2 trucuri mici care pot face sa merite si acel 20 de RON de care zici tu:
    – durata de valabilitatea a cookie-ului unui client trimis de tine. Pentru ca majoritatea nu fac tranzactia imediat ce au clickat pe un banner
    – perioada in care cistigi din vinzarile trimise de al tau refferal – aici vad ca MarketOnline are cartea castigatoare -nelimitat, dar procentul e destul de mic.

    Oricum o idee buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.