Hai sa degustam un vin de pe dealurile Tarnavelor

Azi am primit pe twitter, mai precis acum 43 de minute, o invitatie de degustare de vinuri… nu sunt un mare bautor de vinuri, dar din cand in cand imi face placere sa gust ceva deosebit, mai ales la un pahar de vorba. Ce rost are sa bei un pahar de vin fara un pahar de vorba.. si eu cum vorbesc mult, pot lungi foarte mult o degustare.

Am intrat pe invitatia celor de la vinul zilei si am vazut ca trebuie sa scriu ceva despre un vin, un vin pe care doresc sa-l degust la acel eveniment organizat de eVinoteca.ro. De mult timp imi doresc sa mai intersectez papilele mele gustative cu un vin de Tarnave. Am gustat acu ceva vreme un vin de pe dealurile acelea si inca mai simt parfumul acelui vin.. Tare mi-as dori sa mai gust acel vin, desi nu mai stiu cum se numeste.. So, am cautat pe site la eVinoteca.ro si am gasit acest vin, Terra Romana – Muscat Ottonel.

Sper sa fie bun si potrivit cu starea mea de spirit. Mai sper ca intalnirea, degustarea sa fie pe la sfarsitul programului de lucru.. sa putem sa ne intindem la vorba, si sa depanam povesti la gura sobei.

Voua ce vin va place? Zoso? Manafu? Bobby? Facem un iSell mai vesel?? Sau poate vorbim despre monetizarea blogurilor (2parale.ro), despre politichie (SorinTudor.ro)

No tags for this post.

Related posts

2 thoughts on “Hai sa degustam un vin de pe dealurile Tarnavelor

  1. Acum cativa ani exista o agentie care organiza Drumul Vinului prin Romania cu degustari la marile crame si mancaruri din belsug. Foarte educativ si cred ca si o experienta de la care sa pleci mai mult decat satisfacut 🙂 … Din pacate nu stiu ce s-a mai intamplat cu ei in ultimul timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.