Cyber Monday-ul romanesc, 15 decembrie 2008: au mai ramas 30 de zile

Vorbeam acum un an de cifrele realizate de principalele magazine online in ceea ce am putea numi Cyber Monday-ul romanesc (17 decembrie 2007), anume lunea cu 1 saptamana inainte de saptamana cu Craciunul. Deocamdata in afara de 2-3 magazine online, nu prea se vede o atmosfera de sarbatoare, insa stiu ca echipele de marketing lucreaza sa ofere promotii deosebite clientilor anul acesta.

Acum un an de zile eMAG anunta pe 18 decembrie 2007 un milion de euro intr-o zi. Si altii au raportat cifre impresionante. Sunt curios cum va creste/scade apetitul consumatorilor online romani in acest an. 

Lectura suplimentara: Black Friday si Cyber Monday.

No tags for this post.

Related posts

5 thoughts on “Cyber Monday-ul romanesc, 15 decembrie 2008: au mai ramas 30 de zile

  1. Nu vad nici un motiv pentru care comenzile din decembrie 2008 nu ar dapasi decembrie 2009 per total piata online … despre 1 milion de euro vanzari pe zi … nu am crezut nici atunci, nu cred nici acum … motivele sunt logistice, nimeni nu avea (si nu are) capacitatea de a factura, incasa si livra peste 5.000 de comenzi intr-o zi (valoarea media a comenzii in online-ul romanesc fiind sub 200 EURO) …

  2. 1,1 mil. era valoarea celor 2700 de comenzi, nu de vanzari onorate in aceeasi zi. probabil c-or fi onorat un procent din comenzi si or fi facut actele / livrarea si in zilele urmatoare.

    dk tinem cont si de faptul ca probabil din cauza campaniei de disc. 6% au cumulat comenzile in aceea zi mie- mi pare totul posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.