I SELL, YOU SELL, WE SELL – iSell W(inter) E(dition) – training de comert electronic

So, ultima editie din acest an a trainingului organizat de PICANT va avea loc pe data de 27-28 noiembrie 2008. O editie speciala de iarna in care WE SELL.

Perioada de dupa sarbatori poate fi una de relaxare sau nu pentru echipa de vanzari. In orice caz este momentul in care ati putea sa va aplecati mai mult asupra problemelor curente ce apar in departamentul respectiv. Atunci va fi momentul sa luati rapoartele din ultimele luni de zile privind problemele ivite la vanzari si sa le discutati cu echipa.

Daca in perioada sarbatorilor nu veti avea timp sa respirati, si implicit nici de sedinte de vanzari, in februarie e momentul sa remediati toate problemele aparute. E momentul sa faceti angajari noi, sa mariti sau sa micsorati echipa. E momentul sa iesiti un pic la schi cu echipa de vanzari, la un mic teambuilding daca va permite programul.

Despre vanzari, despre problemele curente si solutii, despre unitatea echipei de vanzari, vom vorbi mai in detaliu in aceasta editie speciala iSell. Va astept la curs cu minutele sedintelor de vanzari, cu rapoartele pe comenzile anulate, pentru a discuta pe marginea catorva probleme concrete.

iSell, you sell, we sell! – (W) iSell

Astept ca intotdeauna intrebari aici ca si pe grupul de discutii, intrebari legate de problemele aparute in departamentul de vanzari.

LATER EDIT: O analiza cel putin interesanta a perspectivelor cumparaturilor online de sarbatori la ei, acolo unde comertul online atinge cifre pe care nu le pot pronunta… Holiday 2008 Consumer Trend Roundup

No tags for this post.

Related posts

One thought on “I SELL, YOU SELL, WE SELL – iSell W(inter) E(dition) – training de comert electronic

  1. Am aflat too late. Dar o sa-ti “urmaresc” blogul zi de zi, ca sa nu mai scap asemenea ocazii. Presimt eu ca avem foarte multe de invatat de la tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.