Da, votez si vand 1 VOT in colegiul uninominal D14 – S5, sector 3, Bucuresti

Da, personal voi vota din mai multe motive… E simplu de inteles ca o data la 4 ani mi se ofera posibilitatea sa aleg pe cine sa ma reprezinte, mai bine zis pe cine sa-mi apere interesele. Sunt un mic antreprenor online si am interese sa-mi mearga bine in acest business. Calea pe care am pornit mi-am ales-o singur si tot singur imi construiesc relatiile, imi cimentez contractele.. dar uneori am nevoie de un sistem care sa mearga bine, sa fie uns, si atunci imi aduc aminte de VOT.

Desi cu mainile astea doua imi pot croi o cale in viata si-mi pot asigura painea cea de toate zilele, nu intotdeauna ce-mi doresc eu, ce sper eu sa fie OK este si dorinta sau calea SISTEMULUI. Acum am sansa sa schimb SISTEMUL, sa-l fac sa cante precum imi place mie.

Si pentru asta scot la LICITATIE 1 VOT, votul meu!

Domnilor potentiali parlamentari, Bratianu Bogdan-Valentin, Musetescu Tiberiu Ovidiu, Zatreanu Dan Radu si Domnilor potentiali senatori Blaga Vasile, Fleaca Danut Ioan, Traistaru Constantin, nu ma intereseaza culoarea dumneavoastra politica!

Vand insa 1 VOT! Dau votul meu aceluia dintre dumneavoastra care reuseste sa ma convinga prin comentarii la acest post ca va SUSTINE industria online, comertul electronic, antreprenoriatul online etc.

Voi lua ce spuneti dumneavoastra aici ca pe o PROMISIUNE si voi VERIFICA periodic ca va tineti de CUVANT. In masura in care prin actiunile domniilor voastre ca si parlamentari/senatori veti aduce daune acestei industrii, voi PROTESTA si va voi aduce aminte de PROMISIUNILE facute in campania electorala.

Pana atunci insa va acord INCREDEREA MEA 100% in ceea ce veti spune si ceea ce veti declara aici, numai sa o faceti…

PS. Daca nu stiti prea multe despre aceasta industrie sunt dispus sa ma intalnesc cu consultantii dumneavoastra pentru a le explica de ce anume este nevoie si care sunt problemele, atat cat ma pricep eu, si atat cat le cunosc si m-am lovit de ele.

LATER EDIT: un clip meserias al celor de la Academia Catavencu. Merita vazut…

Măi, uninominalelor! Lista candidaţilor pătaţi
Vezi mai multe video din Divertisment »

No tags for this post.

Related posts

8 thoughts on “Da, votez si vand 1 VOT in colegiul uninominal D14 – S5, sector 3, Bucuresti

  1. Buna ziua! Este prima data cand intru pe acest blog si citind acest articol mi-am adus aminte de ce romanii trebuie sa mearga la vot. Din pacate, nu am dreptul la vot, de abia la anul voi putea detine acest drept. Insa, argumentul meu pentru care m-as duce la vot ar fi urmatorul: As taia oricare candidat dupa lista, si sub el as scrie Titu Maiorescu! Stiu ca nu valoreaza nimic, dar poate cineva ar constientiza ca au fost si oamenii care au facut cu adevarat un bine tarii!
    In ceea ce priveste ideea dumneavoastra, mi se pare una foarte buna, desi nu stiu daca isi va da vreun politician interesul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.