Fungift premiat pentru a 2-a oara consecutiv la Internetics, de 2 ori pe podium anul acesta

… si iata-ma pastratorul temporar, sau curier de lux, al celor 2 premii castigate de amicii mei buni de la FunGift.ro. Premiul pentru servicii in e-commerce, categoria cadouri si flori, precum si BEST OF SHOW, adicatelea cel mai bun site de servicii al editiei a 8-a a festivalului Internetics.

Cu o ora inainte de Gala de Premiere am primit un telefon de la Marius.. "Liviu te rog du-te acolo si in caz de castigam, iei tu premiul pentru noi". Si cum nu pot sa-l refuz pe Marius, m-am dus, si nu am luat un premiu, ci doua.. Felicitari Marius si echipei tale.

FunGift.ro - 2 premii, Internetics 2008

Acu, in timp ce vroiam sa spun doua cuvinte, pe care am reusit sa la spun pana la urma, s-a intamplat ca era acolo Andreea, cea care mi-a inmanat premiul, o fata simpatica, frumoasa, imbracata frumos… si am plimbat putin ochii peste…  si am pronuntat fraza pe care o iubeste mult Marius: "Mos Craciun exista…", acu ce a iesit, nu a fost tocmai sensul pe care vroiam sa-l dau frazei respective. Poate vad si eu o poza (daca are cineva sa-mi dea) cu mine, cu Andreea si cu premiile in momentul cu pricina.

In rest ce sa va mai spun.. pe IT&C premiul "nu se acorda". Comentarii despre situatia respectiva pe blogul lui Clement:  S-a ales praful si pulberea de ecommerce-ul romanesc. Ar trebui sa mai ascultam si ce spun clientii… Ce facem cu comertul online?

Si nu ar fi rau sa vedeti ce scrie si amicul Gabi Boaca, sa aflati si alte noutati despre Internetics. Discutii putin mai aprinse aici: Agentia anului la Interventics 2008. Si aici: Draga Internetics, fuck off !

Lista castigatorilor aici

LATER UPDATE: se pare ca a inceput sa ploua cu magazine online de vanzare.. unul mic (FlorarieInBucuresti.ro este de vanzare!) si unul mare (DC-Shop pe gheata subtire)

Share Button
No tags for this post.

Related posts

2 thoughts on “Fungift premiat pentru a 2-a oara consecutiv la Internetics, de 2 ori pe podium anul acesta

  1. Felicitari Marius! Am asistat la prezentarea FunGift de la ultimul workshop Epayment si mi-au placut foarte mult ideile lui. Mult succes in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.